Mirela Vaida a cerut ajutorul psihologului. Ce s-a întâmplat?

De: Cătălina Matei / 28.02.2017, 11:52
Mirela Vaida a cerut ajutorul psihologului. Ce s-a întâmplat?
Doar câteva zile îi mai despart pe telespectatori de marea premieră „2k1”, quiz show-ul matrimonial prezentat de Mirela Vaida, care va debuta cu o ediţie specială, sâmbătă, 4 martie, de la ora 17:00, la Antena 1, aşa că emoţiile îşi spun cuvântul în ambele tabere. O mulţime de cupluri au răspuns provocării lansate de echipa emisiunii şi s-au înscris la casting pentru a demonstra că trăiesc viaţa „2k1”, iar pentru a se asigura că vor fi atinse momente esenţiale din viaţa de cuplu, Mirela Vaida a cerut ajutorul psihologului.

 „În etapa de casting, fiecare cuplu completează câte un chestionar amplu, prin care să ne ofere nouă, echipei „2k1”, cât mai multe informaţii din viaţa lor, iar pe baza acestuia, împreună cu un psiholog specializat în relaţiile de cuplu, ne propunem să facem apel la momente emoţionante sau amuzante deopotrivă, să-i ajutăm să aibă cea mai bună atitudine de concurs şi să ne ia premiile puse în joc”, a declarat Mirela Vaida.

Din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 14:00, trei cupluri vor intra în competiţie pentru a demonstra că sunt „2k1”, pentru a-şi arăta unul altuia cât de bine se cunosc sau nu, iar sâmbăta, începând cu ora 17:00, Mirela aduce în casele românilor o ediţie specială „2k1”, în care vedete din showbiz îşi vor „testa” partenerii. „Participanţii sunt foarte diferiţi şi competitivi, oameni haioşi şi foarte interesanţi ca varietate de caractere şi temperamente, care vor da culoare, dinamism şi ritm întregii emisiuni”, mărturiseşte Mirela.

Sub stricta supraveghere a Mirelei, cuplurile vor trebui să răspundă la întrebări dintre cele mai diverse, inspirate din poveştile lor, ca de exemplu nunta, bugetul familiei sau începutul relaţiei, dar şi să treacă prin tot felul de probe contra cronometru. Cuplul câştigător al fiecărei zile va avea ocazia ca, pe lângă premiile zilnice puse în joc, să meargă mai departe în concurs, putând opta să reintre în competiţie oricând pe parcursul acelui sezon. Norocoşii care îşi vor adjudeca în palmares cinci ediţii câştigate vor primi un premiu suplimentar pe măsură – o vacanţă de o săptămână într-o destinaţie romantică.

Formatul, de tip quiz-show matrimonial, le va oferi atât concurenţilor, cupluri cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, cât şi telespectatorilor, prilejul de a-şi testa relaţia de cuplu, de a vedea cât de bine se cunosc, dar şi pretextul pentru a se detaşa de grijile zilnice şi a-şi oferi o doză de distracţie pe cinste. Echipa „2k1” a început deja pregările, astfel că, în perioada următoare, toţi cei care doresc să îşi testeze relaţia de cuplu, demonstând tuturor că formează cuplul perfect sunt invitaţi să se înscrie pe www.casting.a1.ro,