Misiune imposibilă 5. Naţiunea secretă

De: Nicoleta Nicolae / 08.05.2016, 00:00
Misiune imposibilă 5. Naţiunea secretă
Tom Cruise se întoarce în această continuare cu numărul 5 din seria nouă cu noi aventuri ale agentului Ethan Hunt, o altă misiune, mult mai dificilă decât cele din trecut Acum organizaţia lor e pe punctul să fie distrusă de Syndicat, o altă organizaţie internaţională cu scopuri oculte, formată din agenţi cu pregătire militară. El şi echipa sa pornesc iar cu sufletul la gură şi mereu contracronometru ca să restabilească ordinea. Când agenţii încep să fie vânaţi, iar atacurile lor teroriste din ce în ce mai agresive, Ethan trebuie să facă echipă cu Ilsa, agent britanic renegat. În film apar nume noi, personaje noi, cum este cazul lui Jeremy Renner.

Tom Cruise se întoarce în această continuare cu numărul 5 din seria nouă cu noi aventuri ale agentului Ethan Hunt, o altă misiune, mult mai dificilă decât cele din trecut

Acum organizaţia lor e pe punctul să fie distrusă de Syndicat, o altă organizaţie internaţională cu scopuri oculte, formată din agenţi cu pregătire militară. El şi echipa sa pornesc iar cu sufletul la gură şi mereu contracronometru ca să restabilească ordinea. Când agenţii încep să fie vânaţi, iar atacurile lor teroriste din ce în ce mai agresive, Ethan trebuie să facă echipă cu Ilsa, agent britanic renegat. În film apar nume noi, personaje noi, cum este cazul lui Jeremy Renner.

Durata: 132 minute