Modelul Nastase a avut priza printre alesi

Apropo.ro / 31.07.2008, 11:22
Modelul Nastase a avut priza printre alesi
Alesii romanilor se dau un vant dupa un „sport" rezervat candva doar capetelor incoronate si sefilor de stat: vanatoarea.

Alesii romanilor se dau un vant dupa un „sport” rezervat candva doar capetelor incoronate si sefilor de stat: vanatoarea. Un studiu realizat de un ONG de protectie a mediului releva ca „flagelul” vanatorii pentru parlamentari, transformat intr-o adevarata moda de fostul premier Adrian Nastase, este extrem de molipsitor. Dupa cum reiese din listele oficiale ale Asociatiei Generale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania (AGVPS), multi dintre alesi au imbratisat vanatoarea.

„Pana acum am gasit 34 deputati si 8 senatori vanatori, dupa ce am trecut doar printr-un sfert din lista. Procentul, pana acum, este de 60%”, explica Florin Stoican, presedintele organizatiei Kogayon, autoarea studiului.

ONG-ul incearca sa dovedeasca astfel conflictul de interese care exista in randul parlamentarilor, in contextul in care doua proiecte controversate de modificare a Legii vanatorii au fost respinse de presedintele Traian Basescu, deoarece alesii doresc includerea unor prevederi care ar permite vanatoarea si in incinta ariilor protejate ( rezervatii si parcuri nationale).

Citeste despre noul sport la moda printre parlamentari – vanatoarea – in Gandul

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Salariul minim brut pe economie, majorat din  2010

Salariul minim brut pe economie, majorat din 2010

La finalul negocierilor cu sindicatele si patronatele, Calin Popescu Tariceanu, a comunicat decizia luata cu privire la salariul minim brut pe economie. Acesta va fi majo…

Rectorii vor sa mute bacalaureatul in universitati

Rectorii vor sa mute bacalaureatul in universitati

Ecaterina Andronescu, presedintele Consiliului National al Rectorilor (CNR), vine cu propunerea fantasmagorica ca in viitor bacalaureatul sa fie sustinut in universitati …

Smiley canta in Cafeneaua Actorilor de Vara

Smiley canta in Cafeneaua Actorilor de Vara

Smiley va sustine un concert asta seara, joi 31 iulie, incepand cu orele 21.00 in Cafeneaua Actorilor de Vara din Parcul Tineretului.

Steaua e tare in amicale si moale in oficiale

Steaua e tare in amicale si moale in oficiale

Echipa Steaua Bucuresti a inceput sezonul 2008/2009 al Ligii I cu o infrangere, jucatorii antrenati de Marius Lacatus fiind invinsi, miercuri, in deplasare de formatia FC…

Jocul zilei

Clipul zilei

Gemcraft Cum sa NU aterizezi pe un portavion
Construieste turnuri cat mai puternice… Cuvinte cheie: aterizare fortata protavion elicopter accident
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza