Monicai Gabor îşi întreţine părul cu extract de caviar

Apropo.ro / 27.06.2013, 08:00
Monicai Gabor îşi întreţine părul cu extract de caviar
La recomandarea hairstylist-ului Cristi Pascu, Monica Gabor isi ingrijeste parul cu extract de caviar!
De cand a venit in tara, Monica Gabor frecventeaza, cat de des ii permite timpul, salonul lui Cristi Pascu, unul dintre cei mai renumiti hairstylisti din Romania. Sunt prieteni vechi de cativa ani si s-au regasit cu ocazia unei sedinte foto. De atunci, Monica prefera sa-si aranjeze parul numai la el. Ce tratament i-a recomandat Cristi Pascu si cum isi ingrijeste parul vedeta, aflam imediat chiar de la acesta.
„Monica are un par frumos, natural, pe care il spala in fiecare zi, cu un sampon de uz frecvent, soft, care nu ii agreseaza parul. I-am recomandat ca o data pe saptamana sa faca un tratament, sa-i aplic o masca cu extract de caviar, foarte hranitoare si, de altfel, ultima fita in domeniu la ora actuala. Atunci cand are timp si isi permite, isi poate aplica singura cateva tratamente naturiste, cu multivitamine si uleiuri, cu clasica maioneza si galbenus de ou”, spune hairstylist-ul.
Prefera tratamentele naturiste
De asemenea, pentru a mentine frumusetea parului si stralucirea acestuia, Monicai i s-a recomandat un spray pe care trebuie sa-l aplice la radacina parului, in fiecare seara, un tratament soc pentru hidratarea scalpului care are un rol excitant pentru radacina firului de par si stimuleaza cresterea acestuia. Cristi Pascu are insa solutia salvatoare si pentru zilele in care parul nu necesita a fi coafat. „Pentru ca nu se coafeaza in fiecare zi, decat la evenimente si ocazii speciale, abordand mai mult stilul natural, pentru o zi obisnuita, i-am recomandat Monicai un spray special pentru luciu pe care sa-l aplice pe varfuri, pentru a nu i se despica firul de par sau un ser pentru cuticule!”, a mai adaugat Cristi Pascu. „Ma bucur ca am reintalnit un vechi si drag prieten care stie ce coafuri sa imi aplice pentru a ma pune in valoare. Am invatat de la el si cateva sfaturi pentru a-mi mentine parul frumos si sanatos. Nu pot decat sa-i multumesc ca ma ajuta ori de cate ori am nevoie! In ceea ce priveste ingrijirea parului, prefer tratamentele naturiste si, in general, imi fac masti de par cu ceea ce am la indemana, mai precis, ulei de ricin, masline, argan”, a completat Monica.