Motive – scuza pentru ca tu sa faci sex regulat

Redacția / 29.01.2008, 14:10
Motive – scuza pentru ca tu sa faci sex regulat
Nu iti doresti sa fii vazut drept un obsedat sexual asa ca ti-am gasit motive - scuze care te scot basma curata...

Iti doresti sa faci dragoste cu regularitate. Cui nu-i place, nebun sa fie! Problema este ca nu iti doresti sa fii vazut drept un obsedat sexual care nu mai este interesat de nimic altceva in afara sexului. De acum stai linistit, ti-am gasit motive – scuze care te scot basma curata si mai ales sa dai o palma celorlati ca ai o viata sexuala activa si…plina.

Sexul este un tratament de frumusete natural

Detine un rol important in producerea hormonilor feminini (estrogen), deoarece ajuta la sanatatea parului: il face matasos si stralucitor.

Sexul te scapa de durerile de cap

Te doare capul? Fa un sex. Vorbeste cu partenerul sa-ti administreze "pastila magica", sa te scape de tensiunea ce iti apasa tamplele…si nu numai.

Sexul este un antihistaminic natural

Ai febra si te simti rau? Aspirina saracului este antidorul perfect. O noapte de sex la foc automat te scapa si de cei mai periculoasa raceala. Daca se imbolnaveste el apoi, il tratezi tu dupa reteta amintita.

Sexul imbunatateste mirosul

Productia de prolactina apare dupa actul sexual, ceea ce duce la dezvoltarea neuronilor ce sunt responsabili de miros.

Sexul ajuta imunitatii organismului

Persoanele ce fac dragoste o data sau de doua ori pe saptamana au nivelul imunoglobinei A mai ridicat cu 30% si maresc resistenta organismului. Asta inseamna ca se imbolnavesc mai rar. Am mai fii bolnavi daca am face-o in fiecare zi?

Sexul inlatura depresia

Endorfina, responsabila cu starea de bine pe care o avem, se produce in sange in timpul sexului, facand ca persoana in cauza sa aiba stari euforice.

Sexul reduce riscul unui atac de cord (bolilor de inima)

Barbatii care o fac de cel putin trei ori pe saptamana reduc riscul imbolnavirilor sau al unui infarct la jumatate. De fapt, sexul echilibreaza colesterolul bun si pe cel rau, tinand astfel colesterolul la cote optime.

Sexul ajuta sanatatii danturii

Zincul, calciul si mineralele ajuta danturii. Cand acestea lipsesc se produce decalcifierea lor. Le gasim in plasma seminala. Ai inteles ce vreau sa zic….

Sexul este cel mai bun sport

Cliseu sau nu dar fara indoiala adevarat. O runda pasionala de sex (si activa) pune in miscare fiecare muschi.

Sexul prelungeste viata

Un studiu al unor cercetatori britanici efectuat pe un esantion de 3.500 de persoane a evidentiat ca sexul incetineste procesul de imbatranire. Daca asta nu este o scuza sa faci sex cu regularitate, indeajuns de plauzibila, atunci chiar ca nu mai stiu ce sa zic…

Daca aveti si alte pareri in ceea ce priveste motivele pentru care ar trebui sa faci sex, te asteptam sa ne spui.