Motivul pentru care Liviu Vârciu a ajuns de urgenţă la spital

De: Cristiana Trifu / 24.08.2018, 14:10
Motivul pentru care Liviu Vârciu a ajuns de urgenţă la spital
Zilele trecute, Liviu Vârciu a ajuns de urgenţă la spital. Acesta s-a pozat cu branula în mână şi a publicat imaginea pe contul de socializare, fără a spune însă, care este motivul pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Se pare că Liviu Vârciu se confruntă cu o răceală puternică.  „Sunt răcit cobză, atât, dar sunt bine”, a spus Liviu Vârciu pe contul de socializare.

După o perioadă extrem de încărcată, în care s-a concentrat asupra proiectelor profesionale, Liviu Vârciu se pregăteşte să-şi ia revanşa şi să plece într-un sejur mult visat. Acesta plănuieşte o vacanţă binemeritată, în afara ţării, alături de gaşca de prieteni.

“Prima vacanţă după opt ani. Am muncit foarte mult şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ţinut cu munca! Mi-am propus ca de acum încolo să merg în două vacanţe pe an. Eu, oricum, plec în diverse locuri, când am evenimente şi prezint, când merg la prietenii mei, nu stau în casă, dar nu am ieşit din ţară”, mărturiseşte Liviu Vârciu.

Artistul a ales ca destinaţie Grecia pentru luna septembrie. “Vreau să merg în vacanţa mea mult visată. Am terminat şcoala de velier, sunt skipper. Vreau să plec în Grecia, pe un catamaran, cu prietenii mei. Să stăm pe barcă, o săptămână doar pe apă. Gaşcă de patru băieţi. Acum, dacă sunt poveştile astea cu sirene care ies, Doamne ajută! Dacă nu, suntem pe barcă, că acolo nu ai ce să mai faci!”, glumeşte el.

De câteva săptămâni, Liviu a început filmările pentru noul sezon “Fructul oprit”, care va avea premiera miercuri, 29 august, ora 20.00, la Antena 1, întorcându-se astfel la marea sa pasiune. ”Am spus-o şi o repet, dragostea mea pentru film este mare, mai mare decât dragostea mea pentru scenă. Staţi cu ochii pe televizor, nu o să vă pară rău! Nu o să pierdeţi trei ore din viaţa voastră aiurea, ci cu o stare de bine, cu o stare prin care puteţi să trăiţi alături de noi povestea > şi să învăţaţi ceva din serial, că sunt multe de învăţat”, completează Vârciu, care poate fi văzut în rolul lui Costică, din 29 august, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.