Motivul pentru care Virgil Ianţu nu s-a căsătorit cu mama fetiţei lui. „Mi-a lăsat un gust amar”. Sunt împreună de 16 ani

Apropo.ro / 29.06.2018, 14:42
Motivul pentru care Virgil Ianţu nu s-a căsătorit cu mama fetiţei lui.
Virgil Ianţu are o relaţie cu Roxana de 16 ani şi, deşi a cerut-o în căsătorie la scurt timp după ce s-a născut fiica lor, Jasmina, cei doi încă nu au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile.

Vedeta a explicat şi adevăratul motiv pentru care nu a ajuns până acum la altar,

„S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot şi l-am întrebat cum putem face ca în faţa lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că aşa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru şi nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi şi Padre nu stă un funcţionar public şi o foaie din asta… Aşa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ştampilă şi cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în faţa lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l minţim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea.
Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuşi o variantă doar pentru sufletul nostru. Nu există şi eu cred că ar trebui reglementată.

Nu vreau să stau după acte. Urăsc actele. Dacă nu ar exista contract, din punctul meu de vedere, ar fi perfect: Ce am zis că facem? Asta facem şi ne dăm mâna. Punct. Şi înregistrăm, că mai uiţi. Ar fi suficient”, a declarat Virgil Ianţu.