Mugur Mihăescu, dezvăluiri despre fiica sa

De: Nicoleta Nicolae / 20.08.2015, 10:00
Mugur Mihăescu, dezvăluiri despre fiica sa
Pentru Mugur Mihaescu, liderul grupului umoristic “Vacanţa Mare”, tatăl unei fete de 18 ani, nu există conflicte între generaţii. Mugur este foarte apropiat de fiica sa, Ivona, fiind astfel permanent în legătură cu problemele şi aspiraţiile tinerilor.

“Facem multe lucruri împreună. Alaturi de ea, mă simt din nou elev. Este ca şi cum aş petrece timpul invăţând şi iar învăţând. Ivona va urma o facultate în străinatate, dupa care va veni in Romania”, a declarat Mugur Mihaescu.

Dovada cea mai concreta a “conectarii” sale la generatia tanara este scenariul serialului “17- O poveste despre destin”, pe care Mugur l-a scris in 2008, inspirat din problemele adolescentilor din societatea actuala.

 “Stiti bine, in adolescenta, sfaturile iti intra pe o ureche si iti ies pe alta. Oamenii uita chestia asta si cred ca daca le dau sfaturi copiilor, acestia o sa ii si asculte. Lasa-i sa-si traiasca viata, pentru ca timpul o sa cearna ce este valoarea, ce a fost rau si ce nu. Vor trece prin propriul lor filtru si vor intelege ca daca nu depui efort, nimic nu este gratis”, spune Mugur Mihaescu.

 Pe Mugur Mihaescu il puteti revedea din 29 august, in noul sezon Vacanta Mare – “Leana s-a intors”, ce va fi difuzat in fiecare sambata, de la ora 21:30, la Kanal D.