Mugur Mihaescu, pe aceeasi scena cu Teo, intr-un show de zile mari

De: Nicoleta Nicolae / 10.09.2015, 08:00
Mugur Mihaescu, pe aceeasi scena cu Teo, intr-un show de zile mari
Vedetele Kanal D au stralucit aseara, la petrecerea de lansare a grilei de toamna, intr-o ambianta plina de lumina si culoare in ton cu tematica petrecerii: „Color your emotions!”. Gazda evenimentului a fost Bursucu, alias Adrian Cristea, prezentatorul show-ului ”Roata Norocului”, iar Loredana Groza a fost invitatul-surpriza care a incins atmosfera cu piese celebre.

Teo Trandafir, Simona Patruleasa, Christian Sabbagh,  Adelina Pestritu, Madalin Ionescu, Ana-Maria Barnoschi, Ernest, Ilinca Vandici, Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu, Ani Cretu, Silvia Ionita, Ilinca Obadescu, Iulia Albu, Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Mihai Ghita s-au distrat pe cinste alaturi de invitati, fredonand si dansand pe ritmurile unor piese celebre precum ”Risipitor”, „Departare” sau  ”Aromaroma”.

Mugur Mihaescu, in rol de „Leana”, a improvizat pe scena alaturi de Loredana, spre amuzamentul celor prezenti, iar Teo Trandafir a cantat alaturi de celebra artista piesa „Mi-am pus busuioc in par” , din repertoriul Mariei Tanase.

In aceasta toamna, Kanal D vine in intampinarea dorintelor telespectatorilor cu divertisment la superlativ prin show-uri precum ”Roata Norocului”, serialul de comedie „Leana s-a intors” al trupei de umor Vacanta Mare, formate care au cucerit publicul inca de la lansare.

„Teo Show” le face romanilor dupa-amiezile mai optimiste, „Te vreau langa mine” aduce fata in fata tineri dornici de a-si gasi sufletul pereche,  iar jurnalul monden  „D-Paparazzi” vine cu detalii picante din viata vedetelor. ”WOWBiz” continua sa le faca noptile albe telespectatorilor cu dezvaluiri incendiare, iar reality-show-ul „Ochii din umbra” prezinta cele mai scandaloase povesti de viata.

Stirile Kanal D si emisiunea de reportaje „Asta-i Romania!” aduc pe micile ecrane realitatile romanesti, cu bune si cu rele, iar serialul turcesc de succes ”Un destin la rascruce” cucereste tot mai multi fani pe zi ce trece.