Mutare surpriză! Ce a făcut după divorţ Denisa de la Bambi

Apropo.ro / 31.01.2015, 13:00
Mutare surpriză! Ce a făcut după divorţ Denisa de la Bambi
Denisa şi Raluca Tănase, cele două surori de la Bambi, pe care telespectatorii Antenei 1 le vor vedea, din 14 februarie, la “Te cunosc de undeva!”, locuiesc din nou împreună.
De mai bine de două luni, de când Denisa s-a despărţit de soţul ei, aceasta s-a mutat la sora ei, Raluca. “M-am întors la sora-mea (râde). Acum locuim împreună, deci ne va fi la îndemână să ne repetăm piesele şi personajele, pentru „Te cunosc de undeva!””, spune Denisa.
 
“Eu sunt tipicară, iar ea e dezordonată”, spune Raluca (30 de ani) despre sora ei mai mică. „Asta de când stau la ea, că la mine acasă nu făceam asta”, vine replica Denisei (27 de ani). “Suntem foarte diferite, nu semănăm deloc una cu cealaltă. Dar să ştii că ne iubim”, mai spune Raluca.
 
Foto: Facebook
 
De când stau împreună, cele două surori au constatat că telefonul este un obiect de care nu se pot lipsi nicicum. “Raluca vorbeşte foarte mult la telefon. Mai ales seara, vorbeşte cu orele, cu prietena ei de suflet”, spune Denisa. „Pe mine mă enervează că toată ziua butonează telefonul şi trebuie să-i spun de mai multe ori un lucru, pentru că nu e atentă”, este replica Ralucăi. “Am avut o intervenţie chirurgicală de curând, pentru o deviaţie de sept şi, înainte să intru în sala de operaţie, când n-aveam telefonul, mi-am dat seama că nu ştiu ce să fac cu mâinile. Jur.”, adaugă Denisa.