Asia Express: Accidentare gravă pentru Lora. Ce a păţit artista?

Cursa de 5000 de kilometri prin Asia le dă mari bătăi de cap vedetelor care participă la Asia Express, show difuzat în primăvara anului 2018 la Antena 1. Temperaturi scăzute, temperaturi foarte ridicate, umiditate mare, situaţii limită, alergătură şi agitaţie maximă.

Toate astea nu puteau să nu ducă şi la accidentări. Liviu Vârciu are deja probleme cu spatele, din cauza greutăţilor pe care este nevoit să le care în timpul cursei.

Ionuţ Ghenu are probleme cu meniscul, ceea ce face ca orice alergare să fie mult mai dificilă. Extrem de competitivă, Lora nu ratează nicio provocare, fiind şi mai expusă accidentărilor. Prima oară  s-a accidentat la nas cu o pălărie vietnameză, iar ulterior, într-o cursa contra-cronometru cu bicicleta, a apăsat greşit  frânele şi a căzut pe şosea. Având în vedere că circulă cu tot felul de autovehicule, uneori înăuntru, alteori în remorcă, Raluka are ceva probleme cu rinichii. Indiferent de situaţiile în care se află, de probele prin care sunt nevoiţi să treacă, competiţia este atât de încrâncenată încât vedetele reuşesc să treacă peste orice obstacol cu gândul la destinaţia finală, Thailanda.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018.

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații