Dan Negru, Şerban Copoţ şi juraţii “Next Star” joacă Lapte gros, în platoul emisiunii

Sâmbătă, 11 august, de la ora 20.00, la “Next Star”, Irina (7 ani), din Bucureşti, vine în faţa juraţilor Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa cu un număr de umor care are ca subiect jocurile din copilăria părinţilor. Ocazie pentru juraţi, dar şi pentru Dan Negru, prezentatorul show-ului, şi Şerban Copoţ, co-prezentatorul emisiunii, să-şi amintească de vremurile în care jucau Lapte gros

 

.
“Vrei să jucăm Lapte gros?”, îl întreabă Dorian pe colegul Pepe. “Hai, cine sare? Hai, Johnule!”, insistă acesta, în timp ce se ridică de la masa juriului. “Eu nu am mai jucat...”, se scuză Lidia, dar urcă pe scenă, să încerce jocul alături de colegii ei. Momentul se va lăsa cu un dublu “accident”: cu toţii se prăvălesc pe scenă, iar Dorian îşi rupe cămaşa. „Păi dacă aţi sărit pe mine, s-a rupt cămaşa!”, spune el, în hohote de râs.
Din care motiv Dan Negru îi va sfâşia lui Dorian Popa toată partea din spate a cămăşii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 11 august, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Next Star”.

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații