Jurizare de poveste la “Chefi la cuţite”: un copil de 4 ani le găteşte chefilor tiramisu

Sezonul de poveste al celui mai iubit show culinar a adus cele mai inedite personaje în etapa jurizărilor pe nevăzute. Bucătari profesionişti, amatori talentaţi, dar şi juniori pasionaţi s-au aventurat în competiţia gustului, însă ediţiile ce urmează pe Antena 1, difuzate luni şi marţi de la 20:00, vor marca o premieră. Un copil de doar 4 ani şi jumătate vine în platou să le gătească chefilor tiramisu: ,”Astăzi o să fac o prăjitură pentru toată lumea!”.

Radu Fulga este talentat şi plin de imaginaţie, iar pasiunea pentru bucătărie şi-a descoperit-o cu ajutorul părinţilor săi. Tocmai de aceea, băiatul va fi însoţit de mama sa, care se va asigura că rafturile înalte din bucătăria “Chefi la cuţite” nu îi vor da bătăi de cap juniorului. Pentru că este mai mic decât bancul de lucru, masa lui de gătit va fi amenajată special, iar reţeta dulce pe care o va pregăti va ţine cont de paşii şi de tehnica de gătit. Singura problemă a copilului este că „are mănuţele prea mici” pentru a putea separa albuşul de gălbenuş ca un adevărat profesionist, însă asta nu pare să-l descurajeze. Ca într-o joacă, Radu Fulga va găti sub admiraţia celorlalţi bucătari, ba chiar va gusta şi din preparat pentru a se asigura că le prezintă chefilor un desert irezistibil. Ca orice copil, este înnebunit după dulciuri, însă reţeta sa de tiramisu va include şi un ingredient special, ce va fi dezvăluit luni şi marţi, la “Chefi la cuţite”.

Până în acest moment, experienţa de viaţă a concurenţilor s-a transpus în reţetele prezentate specialiştilor din spatele mesei de jurizare, însă la doar 4 ani şi jumătate Radu Fulga se poate lăuda doar cu o curiozitate care a prins contur datorită părinţilor. Micuţul recunoaşte că găteşte foarte des alături de tatăl său şi a învăţat să îşi pregătească singur omletă la micul dejun. Tocmai de aceea, băiatul pare că îşi doreşte să ajungă parte din noua generaţie de chefi.

În săptămâna ce urmează, cei trei chefi vor avea de-a face cu cel mai mic bucătar care a avut curajul să se prezinte în faţa lor, iar telespectatorii Antena 1 vor avea parte de o sesiune de gătit de poveste şi de o jurizare pe măsură. Care este frumoasa poveste a juniorului, ce reacţie vor avea Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu în momentul în care Radu va intra în platou, dar şi cât de dur vor juriza preparatul, ţinând cont că nu cunosc povestea din spatele farfuriei, cei din faţa ecranelor vor afla luni şi marţi, de la 20:00, la “Chefi la cuţite”.
 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații