Antonia face vocalize împreună cu fetiţa ei

  • 25.01.2011
  • ● Vizualizări: 865
Antonia, foto: The One

La doar patrul luni după ce a născut, Antonia arată mai bine ca niciodată, iar asta se poate vedea cu ochiul liber în noul videoclip pe care l-a lansat de curând – ”Shake It Mamma”.antonia, foto: The OneTânără mămică plănuieşte multe concerte în afara ţării, tunrnee şi şedinţe foto, iar atunci când stă acasă face vocalize împreună cu fetiţa ei.
Deşi presa a speculat un conflict de interese între Tom Boxer şi Antonia, cântăreaţa afirmă că nu a fost vorba despre o ceartă între cei doi: "Eu şi Tom suntem foarte OK, iar pe viitor nu exclud posibilitatea de a colabora din nou. Nu ştii niciodată ce îţi aduce viitorul. Acum simt că este momentul pentru o carieră solo, iar el cântă alături de Alexandra". Astfel, Antonia plănuieşte, alături de casa de discuri Roton, un an plin de concerte, piese noi şi multe şedinţe foto.

"Shake It Mamma" este doar primul pas, iar Antonia arată mai bine ca oricând: "M-am apucat serios de sală pentru că vreau să fiu în cea mai bună formă, atât pentru cariera solo, cât şi pentru satisfacţia mea personală - oricărei femei cred că îi place să zâmbească atunci când se uită în oglindă". Între timp, Antonia îşi "antrenează" şi vocea, nu doar corpul. Iar cea care o asistă, atunci când stă acasă, este Maya, fetiţa sa de 4 luni. "Îmi recunoaşte vocea şi zâmbeşte de fiecare dată când o aude. Mai nou, a început să facă vocalize împreună cu mine", se mândreşte cântăreaţa. În plus, 2011 ar putea aduce şi o altă schimbare în viaţa ei: nunta cu Vincenzo Castellano, tatăl micuţei Maya.

Comentarii
CELE MAI CITITE ŞTIRI
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații