Ce face Gina Pistol în Vietnam?

  • 05.12.2017
  • ● Vizualizări: 719

Se pare că nu doar echipele care au acceptat experienţa Asia Express sunt cele care se confruntă cu provocările unui teritoriu necunoscut. Deşi nu trebuie să supravieţuiasă cu un dolar pe zi, Gina Pistol, prezentatoarea show-ului de aventură ce va fi difuzat în primăvara anului 2018 la Antena 1 a observat că limba este un obstacol foarte important în această competiţie. Aşa că a început primele lecţii de vietnameză alături de localnici. Mai mult, este hotărâtă să le transmită şi lor o parte din cuvintele de bază ale ţării noastre.

În zonele în care se filmează emisiunea este foarte dificil să găseşti vorbitori de limbă engleză. Rămân aşadar două posibilităţi: fie înveţi limba locală, fie îi înveţi pe localnici limba română. Deşi procesul nu este deloc uşor, prezentatoarea emisiunii s-a înarmat cu multă răbdare şi entuziasm, pentru că este dornică să acumuleze cât mai multe momente unice din această experienţă. Cu toate acestea, echipele care sunt într-o continua competiţie mai au de înfruntat şi probe dificile, iar la finalul zilei rămân cu foarte puţină energie. Dacă vedetele vor reuşi sau nu să se descurce cu limba sau dacă îşi vor însuşi mai degrabă limbajul semnelor, telespectatorii vor vedea din primăvară la Antena 1.  

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018.

 

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații