Doiniţa Oancea, despre Liviu Vârciu: "Îmi place foarte tare de el"

Au colaborat împreună şi în alte proiecte, însă aceasta este prima dată când Liviu Vârciu şi Doiniţa Oancea formează un cuplu pe platourile de filmare. În “Fructul oprit”, serialul care se difuzează miercurea de la ora 20.00 la Antena 1, personajele lor – Costică şi Tanţa au avut prima întâlnire.

“Eu am mai lucrat cu Vârciu şi pot să spun că îmi place foarte tare de el ca om, ca actor. Mi se pare că este talentat şi profesionist. Îmi plac oamenii care ştiu să-şi facă treaba, ştiu să fie punctuali.”, spune Doiniţa Oancea, despre colegul ei de la filmări.

Liviu Vârciu s-a alăturat distribuţiei serialului “Fructul oprit”, revenind astfel la pasiunea lui cea mare, actoria. El joacă rolul lui Costică, un personaj care se va dovedi extrem de important în povestea producţiei de la Antena 1. Costică  şi Tanţa formează cel mai nou cuplu din “Fructul oprit”, serialul care poate fi urmărit de telespectatori, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

“Din punctul meu de vedere, un actor nou şi talentat care se alătură poveştii este ca o gură de aer proaspăt. Pentru Tanţa este şi mai bine, pentru că o pot colora şi altfel. Practic, oamenii se comportă diferit atunci când se află într-o relaţie, ne arătam altă faţă şi, altfel, îi pot da şi Tanţei o altă faţă, atunci când joacă alături de Costică.”, adaugă Doiniţa. 
 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE