Dorian Popa este un golan sexy în Pariu cu viaţa

  • 20.07.2011
  • ● Vizualizări: 55
   Dorian Popa este un golan sexy în Pariu cu viaţa

Dorian Popa este protagonistul primului serial musical românesc, “Pariu cu viaţa”, care va fi difuzat din toamnă la PRO TV.


dorian popa este protagonistul pariu cu viata Dorian Popa joaca rolul unui golan cuceritor, un tânăr care are toate fetele din liceu la picioare şi care se îndrăgosteşte de Ioana (Alina Eremia), o fată frumoasă şi foarte talentată, care provine dintr-o familie săracă.
Între Dorian şi Andrei există şi câteva asemănări. "O asemănare între mine şi personaj ar fi aceea că amândurora ne place să fim catalogaţi drept <the bad guy>, dar în realitate suntem romantici incurabili", spune protagonistul serialului "Pariu cu viaţa", difuzat din toamnă la PRO TV.
Pentru rolul său din "Pariu cu viaţă", tânărul a trebuit să adopte un regim strict de viaţă, cu dietă, ore petrecute în sala de fitness şi yoga. "Pentru acest rol a trebuit să slăbesc, astfel încât am ales să-mi schimb şi alimentaţia, cât şi tipurile de antrenamente pentru a-mi modela fizicul. M-am pregătit intens pentru că am vrut ca rezultatele să fie vizibile, să se vadă cât de mult îmi place ceea ce fac. Programul meu este unul complex: fac exerciţii de concentrare, exersez anumite stări care ştiu că îmi ies mai greu, iau lecţii de canto şi, în fiecare zi, fac o serie de exerciţii pe care regizorii ne-au sfătuit să le facem pentru a ne înţelege mai bine personajele", mărturiseşte Dorian Popa din "Pariu cu viaţa".

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații