Florin Ristei, în culise la ”X Factor”: ”A fost cea mai tare cântare din viaţa mea”

Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams şi-au făcut echipele pentru Bootcampul din cel de-al optulea sezon ”X Factor”. Vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, grupa mixtă a Deliei, formată din concurenţi de peste 24 de ani, intră în Bootcamp, iar acestia au fost încurajaţi de un fost câştigător din echipa sa.

Florin Ristei îi încurajează vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, în cel de-a optulea sezon ”X Factor” pe concurenţii din echipa Deliei înainte ca aceştia să se lupte pentru un loc pe unul dintre cele patru scaune disponibile în Bootcamp. Câştigătorul celui de-al treilea sezon ”X Factor” le-a povestit concurenţilor din echipa Deliei emoţiile prin care a trecut în seara finalei. ”Până în ultimul moment eram sigur că Alex Maţaev va fi câştigătorul. Eram deja plin de nervi, am şi apucat să îi scriu mamei ”a câştigat ăsta”, iar eu eram negru de supărare şi aşteptam să anunţe. Deja voiam să plec... O să am vocea lui Dani Oţil în cap pentru totdeauna, cu momentul în care mi-a spus numele. În noaptea aceea a fost cea mai tare cântare din viaţa mea!”, şi-a amintit Florin Ristei, care i-a încurajat pe noii concurenţi ai mentorului său.

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câştigat sezonul al şaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ştefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulţi, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieţi sub 24 de ani.

În fiecare vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenţi şi să îi aşeze pe cele patru scaune pe care aceştia le vor avea la dispoziţie pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

Delia, Horia Brenciu. Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams vor alege componenţa perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceştia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live.

Lor li se adaugă şi un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul ediţiilor. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa Galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei opt finalişti, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații