Horia Brenciu va susţine trei concerte de Crăciun la Sala Palatului

Biletele pentru cele două concerte de Crăciun anunţate de Horia Brenciu la Sala Palatului s-au epuizat într-un timp record, însă artistul vine astăzi cu o veste extraordinară: o nouă seară de sărbătoare.

Astfel, Horia Brenciu va susţine pe 8, 9 şi 10 decembrie trei concerte de Crăciun la Sala Palatului, unde sunt aşteptaţi toţi cei care vor să intre deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă şi să se bucure de spectacolul oferit de cel mai efervescent artist şi invitaţii săi, deloc puţini la număr. Aproape 60 de artişti vor urca alături de artistul Horia Brenciu şi vor cânta împreună cu acesta colinde tradiţionale româneşti, dar şi americane.

„Urmează 3 zile de SĂRBĂTOARE! Da, aţi citit bine: 3! Cu bucurie vă anunţ punerea în vânzare a celui de-al treilea concert, pe data de 8 decembrie! Aşadar, pe 8, 9 şi 10 decembrie vor fi 3 zile de sărbătoare aşa cum merită pe deplin toţi fanii mei! De ce? Simplu. Pentru că acum suntem pregătiţi să cântam colinde. Nu unul, nu două, ci o întreagă pleiadă de colinde româneşti şi americane, cele mai dorite şi cele mai ştiute, cu cel mai bun suport melodic şi instrumental existent în România”, promite Horia Brenciu.
Din programul pregătit cu minuţiozitate de artist nu vor lipsi hiturile, piesele noi, invitaţii surpriză şi momentele de poveste care vor anticipa cadrul perfect pentru sărbătorirea Crăciunului într-o atmosferă de bucurie, căldură şi prietenie.

 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații