Irina Rimes a lansat cartea-album „COSMOS”

  • 05.12.2018
  • ● Vizualizări: 894

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate şi complexe artiste din România, care a cucerit publicul încă de la primul hit, „Visele”, a lansat cel de-al doilea material discografic din cariera sa, cartea-album „COSMOS”, în cadrul unui spectacol muzical la Teatrul de Opereta Ion Dacian.

 

            „Am vrut să lansez o carte-album pentru că am aceste poezii şi nu ştiam ce să fac cu ele. Eu nu sunt poet, nici scriitoare. Eu sunt ceva simplu, nimic special. Cred că dacă fiecare femeie ar avea curajul să scrie ce simte, ar scoate câte o carte după fiecare iubire. Şi poate şi bărbaţii la fel”, declară Irina.

            Irina Rimes a lansat cartea-album „COSMOS” în cadrul unui spectacol muzical intim unde, prin intermediul pieselor, artista şi-a condus invitaţii într-un alt cosmos, în cosmosul ei. „COSMOS” reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele şi emoţiile Irinei, exprimate atât prin intermediul pieselor ce se regăsesc pe album, cât si prin intermediul poeziilor din cartea albumului.

            „Cosmosul meu nu este nici întunecat şi nici rece. Cosmosul meu nu este neant, este un joc de culori al dragostei de femeie pentru bărbat, muzică şi viaţă. Am scris acest album ca să vă prezint toate feţele mele, cele frumoase şi cele urâte, să gustati din fiecare şi să alegeţi ce vă place, ce găsiţi pe gustul vostru. Sa fie primit!” declară Irina Rimes.

            Spectacolul a fost deschis de către Nika si ToKeep, artişti ai labelului boutique Quantum Music. Alături de Irina, pe scenă a urcat şi Maia Morgenstern, una dintre cele mai cunoscute actriţe de teatru şi film din Romania, ajutând la deschiderea show-ului si recitând câteva din poeziile scrise de artistă.

 „Poeziile din carte sunt inspirate din viaţa personală. Iubiri, experienţe . Din tot ce am trăit. Am scris efectiv ce am simţit într-un moment anume al vieţii mele. Asta este ceea ce fac eu, este pasiunea mea, dar şi profesia pe care mi-o exercit. Este ceea ce scot din mine, dacă asta ma face artist , atunci e bine. Dar, în viziunea mea, încă nu e suficient”, spune Irina Rimes.

            Lansarea cărtii-album „COSMOS”, o coproductie Quantum Music şi Global Records, i-a adus în acelasi loc pe apropiatii Irinei, familie, colegi din industrie şi artişti cu care Irina a colaborat şi pentru care a compus piese.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații