Lady Gaga va cânta pe ”Naţional Arena”

  • 09.04.2012
  • ● Vizualizări: 1057
Lady Gaga va cânta pe ”Naţional Arena”

Controversata cântăreaţă Lady Gaga va veni la vară în România pentru a susţine un concert în cadrul turneului “The Born This Way Ball”.


În urmă cu două săptămâni, directorul de comunicare Emagic, Dragoş Chişcoci, anunţa drept probabil un concert la Bucureşti al artistei în luna iulie, în timpul perioadei europene a turneului "The Born This Way Ball ".
Acum, surse din cadrul organizatorilor au declarat că Lady GaGa a inclus Bucureştiul pe lista oraşelor, iar concertul va fi programat pe 16 august. Biletele vor fi scoase în curând la vânzare şi vor avea preţuri între 130 şi 495 de lei.
Concertele din cadrul turneului vor debuta pe 27 aprilie, la Seul, în Coreea de Sud. "The Born This Way Ball va da 110 show-uri în toată lumea, inclusiv în Japonia, Singapore şi Australia", a anunţat artista pe contul ei de Twitter, alături de datele concertelor, dar şi de posterul oficial sau schiţele decorurilor. De asemenea, Lady Gaga a dezvăluit că, în fiecare seară de concert, câţiva fani din public vor fi aleşi pentru a merge în culise şi a face cunoştinţă cu ea.

Ultimul turneu mondial al lui Lady Gaga, The Monster Ball Tour, a avut încasări de peste 227 de milioane de dolari, la cele 200 de spectacole participând nu mai puţin de 2,5 milioane de fani. De altfel, The Monster Ball Tour s-a clasat pe locul 16 în topul celor mai profitabile turnee din istorie, chiar lângă Magic Tour al lui Bruce Springsteen din 2007.

Noul turneu al lui Lady Gaga promovează cel de-al doilea album de studio al cântăreţei, "Born This Way". Lansat în luna mai a anului trecut, acesta a vândut mai bine de 8 milioane de unităţi în toată lumea şi a lansat hituri precum "The Edge of Glory," "You and I" sau "Marry the Night."

Dacă Lady Gaga nu ar fi acceptat să concerteze în vară pe "Naţional Arena", stadionul ar fi fost inaugurat de Red Hot Chili Peppers, care va veni la Bucureşti pe 31 august.


Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații