Noni este vocea lui Tadashi în "Cei 6 Supereroi"

  • 16.01.2015
  • ● Vizualizări: 67

Noni creionează un personaj cu totul aparte în noul film de la Disney, Tadashi fiind promotorul acţiunii filmului cât şi a relaţiei dintre personaje.

Tadashi Hamada este pur şi simplu un tip de treabă. El a dezvoltat, construit şi programat un robot medical de ultima generaţie—un Asistent în îngrijirea sănătăţii, pe nume Baymax, care va ajuta probabil milioane de oameni din toată lumea. Dar rolul lui de frate mai mare este cel care îl face pe Tadashi cu adevărat special. Orice copil are nevoie de un tip ca Tadashi care să aiba grijă de el, iar Hiro ştie cât este de norocos să îl aibă în viaţa sa. Tadashi şi-a îndeplinit visul,acela de a crea un bine umanităţii, dar va fi nevoit să înţeleagă că lumea în care trăieşte abundă în invidie şi frică pentru talentul său în mecatronică.
 
Cântăreţul nu se află la prima colaborare de acest gen, acest dezvăluindu-şi personalitatea prin cântecele lui Moţ din Doamna şi Vagabondul 2, interpretând şi melodia "Nu aş schimba nimic " de pe coloana sonoră a filmului "Camp Rock 2: Competiţia finală".Noni Ene este un cunoscut cântăreţ român care a reprezentat România la festivalul european de muzică pentru copii Eurovision Junior Song Contest 2004, cu melodia Îţi mulţumesc ('Thank you') obţinând locul 4, a mai obţinut Trofeul festivalului Golden Magnolia , Statele Unite, Baton Rouge (Louisiana) cu melodia "The Children Living in the Streets", din anul 2009 lansează hituri prin casa de discuri Sindrum Media: Agapi Mou,
MoneyChin sau Easy to Love , ce s-au clasat în topurile muzicale din Azerbaidjan şi Spania.

Filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 23 ianuarie 2015, fiind proiectat atât în format 2D, varianta subtitrată şi dublată, cât şi în format 3D şi IMAX 3D, varianta dublată.
 

Comentarii
CELE MAI CITITE ŞTIRI
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații