Premieră: românul care şi-a dat licenţa în versuri vine la “X Factor”- FOTO

Audiţiile “X Factor” aduc în fiecare an în faţa celor patru juraţi o mulţime de concurenţi, care mai de care mai interesanţi. Este şi cazul lui Mihai Gavrilã, un tânãr de doar 22 de ani, care îi va uimi pe juraţi încã de la primii lui paşi pe scena “X Factor”.

“Sunt primul român care şi-a dat licenţa în versuri. Eu nu sunt bun la vorbitul în public. Mi-a fost mult mai uşor sã-mi susţin prezentarea în versuri!”, le-a spus el juraţilor, completând: “Dacã am ajuns şi la ştiri, eu zic cã e ceva!”.

Cu piese care trec de un milion de vizualizãri pe Youtube şi peste 70.000 de abonaţi, Mihai Gavrilã e hotãrât sã îi impresioneze pe juraţi pânã la capãt. “Eu sunt o persoanã liniştitã, dar pe scenã mã transform!”, le-a spus el. Pe Delia însã a reuşit sã o supere, atunci când jurata a insistat sã îşi scoatã ochelarii de soare pe scenã: “Nu vreau sã-I dau jos! Dar ce, Carla’s şi-i dã jos?!’, i-a rãspuns el intrigat juratei. Cum se va descurca Mihai şi dacã va reuşi sã obţinã un loc mai departe în concurs, rãmâne de vãzut marţi, de la 20:00, în cel mai nou episod “X Factor”, la Antena 1.


 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații