Probele din Cambogdia le dau mari bătai de cap vedetelor ,,Asia Express”:,,Sunt anumite lucruri pe care nici fizic, nici psihic nu le putem face”

Luni seară, de la ora 20:00, vedetele care au acceptat provocarea celui mai dur reality show ajung în a treia ţară din maratonul de 5000 de kilometri, Cambodgia. Primul impact cu cea mai săracă ţară din Asia îi descurajează, iar reticenţa localnicilor de a-i ajuta îi va îngreuna în îndeplinirea probelor, care par să fie din ce în ce mai dificile. Misiunile din seara aceasta vor necesita atenţie, tehnică, rapiditate, dar şi forţă, căci echipele vor fi nevoite să care vase grele de lut, dar şi să desluşească o parte din specificul cultural al localnicilor.

Testele la care vor fi supuşi concurenţii sunt conectate între ele, astfel încât nu pot fi îndeplinite în cazul în care aceştia nu au respectat corect instrucţiunile primei misiuni. Iniţial, cele patru echipe rămase în concurs vor fi nevoite să facă rost de o sfoară şi de o bucată de material de 7 metri lungime, pe care mai apoi să o taie în patru bucăţi egale. Două dintre ele îi vor ajuta la realizarea unei Krame, o pânză tradiţional Cambogdiană cu diverse utilizări, pe care o vor purta drept turban. Pe lângă scopurile decorative, krama poate să fie folosită ca şal, piesă de îmbrăcăminte, hamac pentru copii, dar şi în gospodărie. De aceea, pentru că jocul este complex şi necesită multă atenţie, vedetele trebuie să nu uite de faptul că bucăţile de material nefolosite trebuie să fie păstrate, căci se vor dovedi vitale în următoarea probă.

Şi aici aceştia vor fi puşi faţă în faţă cu specificul ţării în care se află, iar misiunea vaselor de lut va fi un test al forţei fizice, pentru că cei opt trebuie să mute recipientele cu ajutorul kramelor rămase, de-a lungul unei sfori, de la un capăt la celălalt: ,,Are o tonă, mi se pare imposibil. Nici gol vasul nu cred că poate fi mutat din pământ.”, afirmă Daniela Crudu. Vasele de lut sunt folosite de către localncii pentru a colecta apă de ploaie şi poate asigura necesarul de apă potabilă pentru o familie de şase persoane, pentru multe luni secetoase. Testul se va dovedi cu atât mai dificil pentru echipele fetelor, care-şi vor pune toate resursele de energie la bătaie pentru a-l îndeplini: ,,E foarte, foarte greu, mai ales pentru două fete. E dificil de ridicat, mi-am rupt spatele.”, mărturiseşte Ana Baniciu.

Misiunile nu sunt deloc simple, dar echipele se vor lupta cot la cot pentru a ajunge la Proba Amuletei, acolo unde pot câştiga 1000 de Euro şi un avantaj imens, Steagul Auriu. Acest steag poate fi utilizat pentru a întârza o altă echipă timp de cinci minute şi a-i face să îşi cheltuie toţi banii pe care îi au. Tocmai de aceea, lupta va fi una extrem de aprigă. Probele din seara acesta îi vor lăsa pe unii dintre ei cu ochii în lacrimi, pentru că oboseala şi lipsa condiţiilor îşi spun din ce în ce mai clar cuvântul: ,,Eu nu pot să fac orice, sunt o persoană competitivă, dar sunt anumite lucruri pe care fizic şi psihic chiar nu pot să le fac.”, declară Vica Blochina. Strategiile celor opt concurenţi rămaşi se conturează acum şi mai bine, căci fiecare dintre aceştia îşi doreşte să ajungă cât mai aproape de marele premiu.
Telespectatorii Antena 1 vor afla în seara aceasta de la ora 20:00 cine va rezista primelor provocări din Cambodgia şi ce vedete vor ceda din cauza presiunii unui concurs extrem de greu, într-o nouă ediţie a celui mai dur reality show-  ,,Asia Express”.

Galerie foto

Comentarii
ABONARE