Salman Khan urcă pe scena de la „Te cunosc de undeva!” - FOTO

Scena transformărilor posibile şi imposibile de la “Te cunosc de undeva!” a pregătit pentru sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1, noi personaje pline de strălucire, într-o nouă ediţie prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi şi jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

Romică Ţociu se va transforma în megastarul bollywoodian Salman Khan şi va aduce ritmurile indiene pe scena de la „Te cunosc de undeva!”, Jean de la Craiova va îmbrăca un costum popular din zona Ardealului şi va cânta în travesti, transformat în Sava Negrean Brudaşcu şi acompaniat de Taraful Silvian Voicu, în timp ce Mihai Trăistariu va încălţa din nou pantofii cu tocuri înalte, ca să o readucă la “Te cunosc de undeva!” pe Amy Winehouse. Carmen Rădulescu se va transforma în regina muzicii latino-pop, Gloria Estefan, o artistă pe care Ozana Barabancea o adoră, Connect-R va face show precum Jason Derulo, iar Barbara Isasi, solista de la Mandinga, va fi pentru o seară o stea nemuritoare a muzicii universale, Aretha Franklin. Ana Baniciu şi Raluka vor cânta varianta în duet a unui hit care a aparţinut legendarei trupe Queen, transformate însă în fabuloşii interpreţi Annie Lennox şi David Bowie, Alin Gheorghişan va fi o nonconformistă vedetă a anilor ’90, optimista şi neobosita Silvia Dumitrescu, pe când Alexandra Velniciuc îl va imita pe celebrul artist italian Toto Cutugno.

Pe scenă, alături de concurenţi, va urca Furnix Team, baletul condus de Furnica, iar Gianina Corondan îi va pune la curent pe telespectatori cu noutăţile din culisele emisiunii.

Momentul special care va deschide cea de-a şaptea ediţie a actualului sezon al transformărilor îi va avea ca protagonişti pe Mirela Vaida şi Alin Gheorghişan.

Prezentatoarea emisiunii “Totul pentru dragoste – La bine şi la rău” şi concurentul de la “Te cunosc de undeva!” vor purta costume populare moldoveneşti şi, acompaniaţi de taraful Silvian Voicu, îi vor aduce un omagiu interpretei Angela Moldovan. 

Care va fi desemnată cea mai bună transformare a acestei ediţii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.


 

Galerie foto

vezi galeria 13 foto
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații