Thalia - Sexy mamacita!

  • 03.12.2007
  • ● Vizualizări: 1948
Thalia

Ne-am obişnuit să vorbim de Thalia avînd mereu în faţă imaginea sărmanei Maria ori a zvăpăiatei Rosalinda.

Am văzut-o crescînd sub ochii noştri, transformîndu-se din fetiţă în femeie şi, acum, devenind mamă. Mezina familiei Sodi Miranda, Thalia şi-a pierdut tatăl la numai 5 ani, rămînînd în grija mamei şi a celor patru surori ale sale. La nouă ani, cînta într-un cor de copii, iar mai tîrziu a obţinut un rol în musicalul “Grease”. Aici, a fost remarcată de un producător şi distribuită în prima sa telenovelă, “Pobre señorita Limentur”. După această experienţă, se mută cu mama ei la Los Angeles şi-şi continuă cursurile de balet, pian, canto şi actorie. A fost, pe rînd, fata rebelă, adolescenta ingenuă, îndrăgostita fără speranţă, femeia cu suflet de copil, bomba latino sexy. A jucat în telenovele difuzate şi redifuzate la posturile romăneşti (“Maria Mercedes”, “Sărmana Maria”, “Marimar”, “Rosalinda”) dar şi în alte 180 de ţări. Între timp, a vîndut peste 12 milioane de albume în lumea întreagă.

Ay, amor!
Încă din ’97, cînd a lansat albumul “Amor a la mexicana”, Thalia a devenit un sex-simbol al lumii latine. În 2000, şi-a consolidat poziţia de divă cu un nou album – “Arrasando”, care a cucerit şi publicul american, de la care a primit un nou botez de scenă: “Madonna muzicii latino”. Tot în 2000, este pentru prima dată protagonista unui film turnat la Hollywood, “Mambo Café”.

Stabilită în Statele Unite de cîţiva ani, Thalia a reuşit să-l cucerească pe Tommy Mottola, marele boss de la Sony şi fostul soţ al cîntăreţei Mariah Carey. Mottola nu i-a făcut prea mult curte, că i-a şi pus repede verigheta pe deget, în acelaşi an în decembrie. Nunta lor a făcut mare vîlvă, cum era şi de aşteptat pentru o cheltuială de… 3 milioane de dolari!

În 2002, Thalia mai face un pas curajos: duetul cu Fat Joe pentru single-ul “I Want You”(devenit hitul nr. 1 în Argentina şi Brazilia), inclus pe albumul “Thalia”, editat integral în limba engleză. Cîntăreaţa a mizat pe cel de-al şaselea simţ şi a lansat în 2005 “El sexton sentido”, album ce s-a vîndut în 80.000 de copii numai în prima săptămînă.

Mica prinţesă
10 ani a aşteptat Mottola (58 de ani) ca soţia lui să-i facă un copil, perioadă în care a mai “exersat” şi prin alte părţi. Cîntăreaţa a încer­cat din răsputeri să nege situaţia în faţa presei, vinde­cîndu-se de singurătate în compania căţeilor ei Chihuahua, a ursuleţilor de pluş şi a celor 500 de păpuşi Barbie. Sarcina i-a schimbat viaţa: “Mă simt completă, feminină, voluptuoasă. Simt că arăt cel mai bine acum!”, declara Thalia acum cîteva luni. Poate că acum, cînd Mottola şi-a primit moştenitorul, lucrurile se vor mai aşeza în familia lor, mai ales că interpreta spune că vrea să-i dăruiască şi alţi copii, şi asta cît mai curînd.

Vedete mămici în 2007
Monica Columbeanu (17 ianuarie, fetiţă), Sanda Ladoşi (14 februarie, băieţel), Gina Ivaşcu (10 martie, fetiţă), Tori Spelling (13 martie, băieţel), Simona Bălănescu (18 martie, băieţel), Oana Marinescu (16 aprilie, băieţel), Keri Russell (9 iunie, băieţel), Celia Petricu (11 iunie, fetiţă), Lindsay Davenport (12 iunie, băieţel), Julia Roberts (18 iunie, băieţel), Naomi Watts (26 iulie, băieţel), Mariana Dănescu (28 iulie, fetiţă), Rocsana Marcu (7 septembrie, fetiţă), Raluca Turcan (8 septembrie, băieţel), Livia Dilă (9 septembrie, fetiţă), Salma Hayek (22 septembrie, fetiţă), Adriana Bahmuţeanu (17 octombrie, băieţel).

Mămici în devenire
Christina Aguilera, Halle Berry, Nicole Richie, Traci Lords, Jennifer Lopez, Cate Blanchett, Consuelo Mutu, Roxana Ciuhulescu, Andreea Marin, Ileana Lazariuc, Cristina Spătar.
 
- S-a născut pe 26 august 1971 în Mexico City, Mexic l A lansat o linie vestimentară şi deţine o linie de produse de cofetărie – Dulceria Thalia - în colaborare cu compania Hershey
- Este o mare consumatoare de ciocolată l Sporturi preferate: jogging, ciclism, schi, schi nautic.
- Numele Sabrina Sakae, pe care Thalia i l-a dat fetiţei sale, înseamnă în limba japoneză “prinţesă” şi “prosperitate”.
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații