The Motans lansează single-ul „Friend Zone” cu videoclip oficial

  • 14.12.2017
  • ● Vizualizări: 448

În doar un an de când şi-au început cariera muzicală, The Motans şi-au obişnuit fanii cu piese originale, lansate una după alta. Aşa se face că artistul prezintă un nou single, „Friend Zone”, o piesă compusă de The Motans şi produsă de Alex Cotoi.

The Motans – Friend Zone
https://www.youtube.com/watch?v=C-uTNzArPx4&feature=em-

Videoclipul acestei piese a fost filmat şi regizat de Alexandru Mureşan şi Bogdan Păun – echipa NGM Creative, cu care au lucrat şi INNA sau Irina Rimes.
„La început, aveam doar un simplu „ton, ton, semiton”. Ca să ajungă la varianta sa finală, această piesă a fost încercată în mai multe stiluri timp de mai bine de jumătate de an. Sper foarte mult să fie pe plac şi să creeze vibraţii pozitive în sufletele oamenilor ce o vor asculta atât în varianta sa oficială, cât şi în varianta pe care o vom interpreta live. Mulţumesc: Alexandru Cotoi, Ali Said, Bogdan Păun, Alexandru Mureşan, echipa Global Records!”, a declarat The Motans (Denis Roabeş).

De curând, The Motans au mai lansat şi piesa „Lilith” cu un videoclip creat tot de NGM Creative, în care apare un singur personaj, interpretat de Laura Giurcanu, unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, cu peste 290.000 de abonaţi pe YouTube şi 422.000 de followers pe Instagram. Ea a mai apărut în trecut în videoclipul lui The Weeknd, unul dintre cei mai de succes artişti ai momentului din întreaga lume. Piesa a fost compusă de The Motans cu Keed, Achi, Damian Rusu, Radu Dimitriu şi produsă de Vlad Lucan, (“Diggy Down” – INNA, majoritatea pieselor Guess Who).

The Motans – Lilith feat. Keed
https://www.youtube.com/watch?v=Cs90xGhpe78&feature=em

Tot anul acesta, The Motans au lansat „Nota de plată” cu INNA, single care are peste 14 milioane de vizualizări.
The Motans feat. INNA - Nota de plata (Videoclip Oficial)
https://www.youtube.com/watch?v=BCA-O0eJQzE&t=3s

Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa „Weekend”, care a cucerit radiourile şi televiziunile muzicale, cu peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube. 
The Motans feat. Delia – Weekend
https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938

Fanii The Motans s-au putut bucura de piese precum „Versus”, „August”, „Fifty Fifty”, „Tu”, iar la începutul anului viitor artistul va lansa albumul de debut.

 

Comentarii
ABONARE