Un filipinez face spectacol la ,,Chefi la cuţite”: ,,În spatele uşilor sigur este un fan Asia Express”

Julius Ponce Gutierrez, cunoscut sub numele de Iulică, a fost unul dintre cele mai inedite apariţii din faţa mesei de jurizare în sezonul trecut, iar în această seară de la 20:00, se întoarce la ,,Chefi la cuţite” pentru o a doua şansă. Preparatul său îndrăzneţ, glass noodles în stil asiatic cu creveţi, îi va face pe chefi să creadă că bucătarul care a propus farfuria este cu siguranţă un fan al show-ului Asia Express, dar Julius are încredere că pasiunea cu care a gătit îi va convinge pe Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu: ,,Dacă chefii îmi resping preparatul, mă resping pe mine ca persoană.”.

Filipinezul şi-a încercat norocul şi în trecut, dar nu a ajuns în echipele finale ale chefilor din cauza probei de desert, cea mai mare provocare a concurenţilor de la bancul de lucru. Povestea sa este strâns legată de chef Cătălin Scărlătescu, alături de care a şi lucrat, şi speră ca în această seară să îl surprindă nu doar când uşile misterioase îl vor dezvălui, cât şi în momentul în care juratul va gusta preparatul său tradiţional asiatic: ,,Îmi este dor să lucrez cu Scărlătescu, chiar dacă este foarte dur în bucătărie. Mi-ar plăcea să ajung în echipa lui de data aceasta.” Julius este stabilit de peste zece ani în România şi deşi mărturiseşte că îi este foarte dor de casă, este îndrăgostit iremediabil de ţara noastră, de tradiţii, dar şi de preparatele autentice. Este un împătimit al slăninei, jumărilor, al ardeilor umpluţi şi oricât de specializat ar fi în tehnica sushi-ului, declară că sarmalele sunt o tentaţie la care poate rezista cu greu.

Sezonul 5 îl va găsi plin de energie pe concurent, care îşi doreşte să demonstreze că experienţa lui în bucătărie îi poate garanta un paşaport de trecere către etapa următoare. În ciuda zâmbetelor stârnite, a replicilor stâlcite care îi vor amuza copios pe chefi, preparatul lui Julius va fi jurizat dur de trioul imbatabil ,,Chefi la cuţite”: ,,A avut la dispoziţie o oră, iar pastele acestea se fac în mai puţin de 15 minute!”.

Dacă veselul filipinez va face o figură mai bună în sezonul poveştilor şi dacă va reuşi să îi convingă pe juraţii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu că merită să meargă mai departe în competiţie, telespectatorii Antena 1 vor afla în seara aceasta, de la ora 20:00, într-o nouă ediţie ,,Chefi la cuţite”.

Galerie foto

Comentarii
ABONARE