My Fair Wedding

De: Mioara Tronaru / 03.10.2013, 08:00
My Fair Wedding
Cel de al patrulea sezon al show-ului My Fair Wedding începe joi, 10 octombrie, la ora 21:15, la The Style Network. Îl vom urmări pe David Tutera, organizator de evenimente pentru vedete şi expert în organizarea nunţilor, cum le ajută pe viitoarele mirese să îşi creeze propria nuntă de basm, într-un interval de timp foarte scurt. Există, însă, multe drame şi conflicte care trebuie rezolvate înainte de ziua cea mare!

O mireasă ştie ce-şi doreşte la nunta ei: cum vrea să arate rochia, florile, până şi glazura de pe tort! Dar cu doar câteva săptămâni înainte de ziua cea mare, David Tutera (organizator de evenimente pentru celebrităţi) apare şi dă peste cap totul, în sezonul 4 al show-ului My Fair Wedding, de la The Style Network. David Tutera trebuie să se descurce cu ideile exagerate ale mireselor, pentru a le oferi o nuntă de vis. El stă de vorbă cu mireasa, îi descoperă stilul şi preferinţele, înainte de a prelua întreaga organizare şi a crea o nuntă de basm într-o perioadă scurtă de timp.

Drama şi conflictul fac parte din pregătirea unei nunţi, iar David Tutera are parte de multe experienţe. În timp ce organizatorul şi echipa sa de coordonatori de evenimente se implică în planificarea fiecărei nunţi, el se confruntă cu miresele ajunse în pragul crizelor de nervi, cu miri scăpaţi din frâu şi cu soacre înnebunite. Toată lumea are o părere proprie, dar David este responsabil cu organizarea, aşa că trebuie să-i respecte regulile!

Fie că este vorba despre o nuntă tematică inspirată de Casablanca, una în stil Bollywood sau cu un decor desprins parcă din Las Vegas, viziunea miresei are parte de o revizuire când în scenă intră David, care transformă ideile adesea banale şi plictisitoare în nunţi spectaculoase. Pentru David, procesul începe atunci când cunoaşte mirii. Scânteile şi lacrimile nu lipsesc, dar, în cele din urmă – în ciuda obstacolelor – creativitatea şi priceperea lui David ies învingătoare, acesta organizând cele mai luxoase şi spectaculoase nunţi.