N-o mai iubeşte Brad Pitt pe Angelina Jolie?

Redacția / 23.08.2014, 10:00
N-o mai iubeşte Brad Pitt pe Angelina Jolie?
Cel puţin aşa afirmă un prieten apropiat al actorului! Acesta a declarat pentru Daily Mail, că Brad Pitt nu o mai iubeşte pe logodnica sa, Angelina Jolie, dar că se simte obligat că continue relaţia cu ea pentru binele copiilor.
Ron Bard este mediumul lui Brad Pitt şi îl cunoaşte pe acesta din 2004, fiindu-i prezentat de fosta sa soţie, Jennifer Aniston, scrie Daily Mail. El susţine că a prevăzut relaţia dintre Pitt şi Angelina, în perioada în care cei doi filmau pentru pelicula „Mr & Mrs Smith”, şi că l-ar fi atenţionat atunci pe actor că „va întâlni pe cineva care îi va schimba complet viaţa”. În 2005, Brad Pitt a părăsit-o pe Aniston şi a început o relaţia cu partenera sa din film.
 
Bard a spus acum că Brad Pitt nu o mai iubeşte pe Angelina Jolie şi că actorul din „Troia” se simte obligat că continue relaţia din cauza celor şase copii pe care îi cresc împreună.
 
„Când eşti o vedetă atât de mare şi renunţi la o femeie precum Jennifer Aniston, lumea te va critica mulţi ani. Iar acum să părăseşti şase copii? Ce va spune lumea? Eşti blocat…”, a spus mediumul american, conform Mediafax.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Întrebat dacă el crede că cei doi se mai iubesc, Bard a răspuns: „În final, nu contează dacă Pitt este îndrăgostit sau nu. El este un bărbat care şi-a luat un angajament faţă de şase copii şi care doreşte să-şi respecte angajamentul asumat. Dacă o iubeşte sau nu, asta este o altă poveste. Brad este tipul de bărbat care îşi găseşte fericirea în sufletul lui. Face ce crede el că trebuie să facă. Este un bărbat adevărat”.
 
Aceste afirmaţii apar în contextul în care, potrivit presei internaţionale, Angelina Jolie i-ar fi cerut logodnicului ei să renunţe la serviciile de medium ale lui Ron Bard, după ce actorul i-ar fi cerut sfaturi acestuia în probleme financiare.
 
Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.