Nadia Comăneci şi Colin Powell, seduşi de preparatele lui Chef Cezar

De: Nicoleta Nicolae / 08.05.2015, 14:00
Nadia Comăneci şi Colin Powell, seduşi de preparatele lui Chef Cezar
Chef Cezar, moderatorul şi juratul emisiunii culinare “Arena Bucătarilor”, de la Kanal D, a povestit că în cei 15 ani a gătit pentru personalităţi din lumea politică şi mondenă internaţională.

“Având în vedere misiunile diplomatice în care am fost detasat, am avut ocazia să gătesc rând pe rând, în Italia, Statele Unite ale Americii, Austria si Slovacia. În cei 15 ani de Head Chef, în una dintre cele mai delicate profesii, Chef la  Ministerul Afacerilor Externe,  am gătit pentru sute de politicieni din întreaga lume”, a spus Chef Cezar.

Printre vedetele care au avut parte de o cină preparată ca la carte de Chef Cezar se numara si Nadia Comaneci.

“Nadiei Comaneci i-am gatit cu ocazia zilei ei de nastere, in Statele Unite ale Americii. Este vorba de o cina la care au fost invitate 80 de persoane. Personalitati din lumea olimpica si societatea americana, presedinti de Stat, cu totii au avut parte de un dineu exceptional. O alta personalitate culinar de mine este Colin Powell, care mi-a multumit pentru cina pe care i-am pregatit-o”, a continuat acesta.

 Moderatorul emisiunii “Arena Bucatarilor” a povestit ca a intalnit si situatii in care unele vedete au gafat monumental atunci cand a gatit pentru ele, acestea facand combinatii culinare mai putin obisnuite.

“In lumea mondena exista vedete si ; am vazut persoane care stiau sa ceara la restaurant o supa crema de dovleac si homar, cu icre negre, dar si vedete care au cerut o bautura carbogazoasa renumita dupa un tasting de caviar care a costat 2000 de euro”, a spus Chef Cezar.

 

Pe Chef Cezar il puteti urmari in fiecare sambata, de la ora 12:00, la Kanal D, prezentand “Arena Bucatarilor”, show-ul culinar dedicat atat profesionistilor, cat si pasionatilor de gastronomie.