Nadia Comăneci şi Katie Holmes, pe covorul roşu la Festivalul Tribeca 2015

De: Nicoleta Nicolae / 20.04.2015, 11:00
Nadia Comăneci şi Katie Holmes, pe covorul roşu la Festivalul Tribeca 2015
Foarte bune prietene, Nadia Comăneci şi Katie Holmes s-au întâlnit la Festivalul Tribeca 2015 pentru a promova un scurtmetraj regizat chiar de fosta soţie a lui Tom Cruise.

Prinţesa Veşnică” este un film despre Nadia Comăneci, a cărui premieră a avut loc pe 17 aprilie

Potrivit Mediafax, „Prinţesa Veşnică/ Eternal Princess”, un scurtmetraj de 30 de minute regizat de Katie Holmes, care prezintă viaţa extraordinară a gimnastei române Nadia Comăneci. Producţia a avut premiera mondială la Festivalul Tribeca de la New York, care se desfăşoară în acest an în perioada 15 – 26 aprilie.

FOTO: Hepta

Conform indiewire.com, filmul prezintă „extraordinara viaţă a faimoasei gimnaste române Nadia Comăneci, care, la vârsta de 14 ani, a obţinut primul 10 perfect, în timpul Olimpiadei din 1976, şi care, acum, este o mamă iubitoare, filantrop şi un nume marcant în sport”.

Shorts Program, secţiunea în care a fost inclus filmul despre Nadia Comăneci, cuprinde nouă programe: cinci narative, trei documentare şi unul care implică o combinaţie între cele două genuri.

„Be Yourself” se numeşte programul de documentare în care a fost inclus scurtmetrajul regizat de Katie Holmes, filmele din această secţiune concentrându-se pe poveşti despre identitatea de sine. Alături de filmul „Prinţesa Veşnică” mai fac parte din program scurtmetrajele „American Renaissance (regizat de Ryan Scafuro şi Jarred Alterman), „Live Fast, Draw Yung” (regizat de Stacey Lee şi Anthony Mathile), „All American Family” (regizat de Andrew Jenks), „Elder” (regizat de Genéa Gaudet), „My Enemy, My Brother” (regizat de Ann Shin), se arată pe site-ul festivalului.