Nadia Comăneci, un jurat-şef de nota 10!

De: Cătălina Matei / 19.08.2014, 12:17
Nadia Comăneci, un jurat-şef de nota 10!
Fosta mare gimnastă, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976, a răspuns unei noi provocări: Nadia este juratul-şef în emisiunea ”Tumble”, de la BBC. Mai multe celebrităţi din Marea Britanie încearcă să obţină nota 10 în cadrul show-ului de gimnastică şi acrobaţie. Apropotv.ro a aflat mai multe detalii despre show-ul de la BBC, dar şi despre destinaţiile de vacanţă din această vară direct de la Nadia Comăneci!

– Cum ai ajuns în juriul emisiunii “Tumble”? Şi ce te-a determinat să accepţi această provocare? Presupun că ai primit sute de astfel de oferte din partea televiziunilor…

Am primit mai multe propuneri de a participa în anumite emisiuni, am şi răspuns pozitiv la unele dintre ele. Formatul acestei emisiuni concurs, care conţine exerciţii preluate din gimnastică şi acrobaţie, m-a făcut să accept propunerea celor de la BBC. Toate persoanele implicate în acest show sunt celebrităţi şi sunt mândră că pot să fac parte dintr-un astfel de spectacol. Concurenţii nu sunt sportivi profesionişti, sunt persoane care practică mişcarea pentru menţinere, probele de concurs la care sunt provocaţi necesitând antrenament şi concentrare.

Foto: www.unrealitytv.co.uk

– Ai accepta să te implicit într-un astfel de show şi în România?

Îmi place să mă implic în proiecte care au legătură cu sportul, cu gimnastica. Sunt multe variabile pe care trebuie să le iau în calcul când mă angajez într-un astfel de proiect. Am primit propuneri şi din România pentru show-uri de televiziune, dar perioada de timp în care se desfăşurau se suprapunea pe alte angajamente luate.

Foto: MediafaxFoto

 

– Cât de importantă este televiziunea în viaţa ta? La ce te uiţi tu la TV?

Televiziunea este importantă pentru noi toţi, urmăresc programele de televiziune, când am timp. Îmi place să mă uit la multe tipuri de producţii TV, în principal urmăresc competiţiile sportive. Când sunt cu Dylan, cel mic, trebuie să văd producţiile Disney.

– De vacanţă ai avut timp? Unde îi place cel mai mult fiului tău să se distreze?

Îmi face plăcere să cred că sunt mereu în vacanţă, călătoresc foarte mult în diferite locuri din lume. În vara asta am avut o scurtă vacanţă de ziua lui Dylan, am fost câteva zile în  croazieră cu Disney Fantasy, am stat câteva zile în LA şi acum petrecem o săptămână la Londra.

Foto: MediafaxFoto

– Atunci când vii în România, care sunt locurile tale preferate pe care le vizitezi şi de ce?

Greu de spus, ajung în ţara cu treabă şi îmi vizitez rudele şi prietenii. Nu prea am timp să merg în locurile frumoase din România. În ultima perioadă am reuşit să ajung la Oneşti, oraşul meu natal.

Cătălina Matei

Despre ”Tumble”…

Deşi locuieşte în SUA, fosta gimnastă a făcut, în această vară, naveta la Londra pentru a filma primele episoade ale emisiunii-concurs „Tumble”, care a debutat pe 9 august la BBC. Artişti precum cântăreaţa Sarah Harding, actorii Emma Samms şi Peter Duncan sau pugilistul Carl Froch se numără printre concurenţii de la ”Tumble”.

Alături de celebra româncă, din juriu mai fac parte câştigătorul emisiunii „Dansez pentru tine” Louis Smith, fostul gimnast englez Craig Heap, şi artistul acrobat Sebastien Stella. Show-ul va avea şase ediţii.