Nadine dezvăluire năucitoare: ”Am fost AGRESATĂ. S-a întâmplat în showbiz”

De: Cristiana Trifu / 10.11.2017, 10:39
Nadine dezvăluire năucitoare: ”Am fost AGRESATĂ. S-a întâmplat în showbiz”
Nadine, cunoscută de public drept cântăreaţa care s-a lansat la ”Şcoala Vedetelor”, este acum o femeie puternică şi nu se sfieşte să vorbească fără perdea despre problemele societăţii româneşti, probleme cu care s-a confruntat adesea.

Invitată în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars, Nadine dezvăluie multe dintre obstacolele peste care a trecut de-a lungul timpului, despre felul cum a reuşit să trasforme în avantaj tot trecutul ei dureros.

Nadine a dezvăluit totul într-un calendar pentru bărbaţi!

 

Nadine, lăsată fără perucă, în direct, la TV! Imagini şocante

Drama prin care a trecut Nadine: „Totul în jurul meu era un coşmar”

Nadine a crescut într-o casă de copii, a fost de-a lungul timpului vânzătoare, ospătăriţă şi chiar menajeră. Acum are o asociaţie non-profit prin care îşi doreşte să ajute copiii şi tinerii care trec sau au trecut prin aceleaşi probleme ca şi ea.

”Eu asta vreau să fac, să sădesc această stimă de sine în mintea copilului. De multe ori abuzurile se întâmplă pentru că nu ştim că putem spune stop. Nu spunem stop pentru că avem această stimă de sine scăzută şi credem că nu merităm respectul agresorului. Şi mai este şi societatea românească. Arată cu degetul, mereu spune că ţi-ai meritat-o, sigur ai făcut tu ceva.  E o rană care atarge după sine tot stimă de sine scăzută”, spune Nadine.

Întrebată dacă a fost vreodată agresată şi dacă a fost ea însăşi victimă, Nadine spune că i s-a întâmplat.

”Da, am fost agresată. Pentru mine s-a întâmplat în showbiz. Să faci muzică la noi înseamnă câteodată să stai pe canapea cu compozitorul, el se duce la pian sau  începe să zdrăngănească la clape sau chitară şi tu începi să behăi acolo. E un moment de creaţie, este un moment vulnerabil, în care ai o anumită stare. E o zonă vulnerabilă pentru artiste, se creează multe momente jenante şi chiar periculoase. Avem şi noi golanii noştri în domeniu”, a dezvăluit Nadine.

Despre schimbările din viaţa ei, despre cartea pe care o va lansa în curând, dar şi despre motivul pentru care s-a apucat din nou de liceu la vârsta de 40 ani, Nadine vorbeşte pe larg în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe”, diifuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.