Naomi Campbell i-a luat iubitul Mădălinei Ghenea

De: Nicoleta Nicolae / 07.04.2014, 10:00
Naomi Campbell i-a luat iubitul Mădălinei Ghenea
Se pare că top-modelul Naomi Campbell are o relaţie cu Michael Fassbender. Asta după ce paparazzi l-au surprins pe starul din „12 ani de sclavie”, în urmă cu ceva vreme, cu românca noastră, Mădălina Ghenea, cu care se bănuieşte că ar fi avut o legătură amoroasă.

Top-modelul Naomi Campbell a alimentat zvonurile apărute în tabloidele britanice potrivit cărora ar avea o relaţie cu Michael Fassbender. Totul s-a întâmplat după ce modelul a luat cina în compania actorului într-un restaurant din Londra. Cei doi au decis să devină mai deschişi faţă de public în legătură cu relaţia lor şi au apărut împreună în public, luând cina la restaurantul Coya din Londra, la începutul acestei săptămâni, informează contactmusic.com, citat de MEDIAFAX.

O sursă a declarat pentru tabloidul The Sun: „Au mers într-o zonă exclusivistă din restaurant, iar personalul a creat pentru ei cât mai multă intimitate. Însă nu le-a păsat că au fost văzuţi împreună şi aveau gesturi tandre unul pentru celălalt, în public. La un moment dat, au început să se sărute”.