Naomi Campbell: „Nu mai exista supermodele!”

Apropo.ro / 22.07.2008, 14:40
Naomi Campbell este de parere ca majoritatea modelelor din ziua de azi nu merita titlul de supermodel.

Intr-un interviu acordat cotidianului Britain’s Daily Mirro, Naomi Campbell a vorbit despre noile modele, care au pretentia sa se numeasca supermodele.

Campbell este de parere ca majoritatea modelelor din ziua de azi nu merita sa fie numite asa.

Frumoasa in varsta de 38 de ani, spune ca noile staruri ale catwalk-ului, printre care se numara Lily Cole si Agyness Dayn mai au multe de dovedit.

"Cred ca termenul de supermodel este folosit cu prea mare usurinta in ultimul timp. Tinerele modele trebuie sa dovedeasca ca merita acest titlu. Kate Moss este cu siguranta un supermodel, dar dupa Gisele Bundchen nu cred ca mai este vreun model care sa merite acest titlu", a declarat Naomi pentru Britain’s Daily Mirror.

Cu toate ca Naomi se ocupa de show-ul de moda "Fashion For Relief", organizat in scopuri caritabile, aceasta nu o va ruga pe Kate Moss sa participe la spectacol.

"Kate nu a mai defilat de cativa ani. Nu a fost nicioada un fan al catwalk-ului, asa ca nu o voi forta sa faca acest lucru", a explicat modelul.

Aceasta a vorbit si despre Kabbalah, miscare ce are adepti si in randul vedetelor, Madonna si Demi Moore fiind fane infocate ale conceptului. Naomi a comparat aceasta miscare cu Alcoolici Anonimi.

"Am auzit despre Kabbalah inainte ca Madonna sa fi aderat la aceasta miscare. Kabbalah nu este o religie, este un program. Nu imi place sa fiu implicata in lucruri de genul asta. Imi aminteste de Alcoolici Anonimi. Are aceleasi principii. Toti cautam binele in viata noastra si tindem spre lumina dar eu cred in Dumnezeu. Sunt o persona religioasa. Imi fac rugaciunea aproape in fiecare zi. In fond fiecare face ce vrea", a mai adaugat modelul.

GALERIE FOTO!

Naomi Campbell

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Peninsula!


 

Citeste si:

Fotomodelele de succes ale Romaniei

Fotomodelele de succes ale Romaniei

Nu degeaba se spune ca romancele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Sase reprezentante ale sexului frumos din Romania au confirmat deja acest lucru: Catr…

Naomi Campbell, dezbracata intr-un pictorial incendiar

Naomi Campbell, dezbracata intr-un pictorial incendiar

Cu toate ca are 38 de ani, supermodelul Naomi Campbell ramane la fel de sexy si demonstreaza acest lucru intr-un pictorial incendiar.

Gisele Bundchen, cel mai bine platit manechin

Gisele Bundchen, cel mai bine platit manechin

Supermodelul Gisele Bundchen conduce clasamentul celor mai bine platite manechine din lume cu un salariu de 35 de milioane de dolari in 2007, publica site-ul revistei For…

Moss, jumatatea lui Gaspard Ulliel intr-o campanie publicitara

Moss, jumatatea lui Gaspard Ulliel intr-o campanie publicitara

Gaspard Ulliel, actorul de origine franceza, cunoscut datorita rolurilor sale din „O logodna foarte lunga” si „Hannibal Rising”, o va avea parten…

Jocul zilei

Clipul zilei

Sonny Blonda de la DEX – Ep 6 – Pastarnac
Elimina toti oponentii pe care-i intalnesti! Cuvinte cheie: blonda de la dex video pastirnac
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza