Naomi Campbell premiată pentru acţiunile ei umanitare

Apropo.ro / 03.12.2013, 12:20
Naomi Campbell premiată pentru acţiunile ei umanitare
Naomi Campbell a fost premiată de o manieră insolită de consulul Japoniei în Australia, vedetei britanice fiindu-i dedicată o ceremonie tradiţională a ceaiului, în semn de recunoaştere a eforturilor umanitare făcute de top-model în beneficiul familiilor nipone afectate de tsunamiul din 2011.

Naomi Campbell a fost extrem de impresionată de tragedia cauzată de acel dezastru natural, care a devastat coasta Japoniei în 2011 şi a făcut peste 15.000 de victime. În timp ce se afla la Sydney, pentru a lansa versiunea australiană a concursului TV „The Face”, Naomi Campbell a fost invitată la reşedinţa consulului Japoniei, unde oficialii niponi au organizat o ceremonie a ceaiului în onoarea modelului britanic.

Acest eveniment special s-a dorit un semn de mulţumire adus celebrului top-model, care a donat peste 300.000 de dolari fondului de ajutorare a familiilor nipone afectate de tsunami, prin intermediul fundaţiei sale de caritate, Fashion for Relief.

„Vă sunt foarte recunoscătoare pentru faptul că am putut să particip la această ceremonie tradiţională a ceaiului. Japonia a reprezentat o parte importantă a carierei mele. Vreau să văd că Japonia îşi revine şi, chiar dacă am început puţin mai târziu, avem în continuare proiecte în derulare, deşi ele nu ţin prima pagină a ziarelor”, a spus Naomi Campbell.