Narcisa Suciu, din Finlanda pe scena Chitila Film Fest !

De: Nicoleta Nicolae / 06.08.2015, 10:00
Narcisa Suciu, din Finlanda pe scena Chitila Film Fest !
Artista vine special in tara pentru a participa la cea de-a cincea editie a festivalului Chitila Film Fest (CFF), desfasurat in perioada 14 – 16 august 2015

Narcisa Suciu este invitata speciala la Chitila Film Fest, fiind numita de altfel de catre organizatori si Ambasadoare a festivalului ajuns in acest an la a cincea editie. Chitila Film Fest (CFF) se va desfasura  in perioada 14 – 16 august 2015 , festivalul de film avand loc în aer liber, fiind organizat pe malul lacului Chitila.

Chitila Film Fest este un eveniment aflat la cea de-a cincea ediţie, anul acesta fiind organizat sub egida Fundaţiei “Pro Chitila” şi în memoria marelui actor Eusebiu Ştefănescu, prezent la prima ediţie a festivalului.  Actorul Eusebiu Ştefănescu a decedat în luna martie a acestui an.

Narcisa Suciu va urca pe scena Chitila Film Fest in ultima seara a festivalului, in seara Galei de premiere, si vine special din Finlanda pentru acest eveniment, unde va sustine un recital pentru public, invitati si castigatorii festivalului.

Chitila Film Fest propune o alternativă la cinematograful clasic, accesibilă tuturor iubitorilor de filme datorită accesului gratuit. Prezenţa masivă a publicului la ediţiile precedente (peste 20.000 de persoane în doar 3 zile de festival) şi ecourile pozitive din presă, confirm locul bine fixat al festivalului în peisajul festivalurilor de film autohtone, cât şi identitatea sa aparte.

Noutatea celei de-a cincea editii constă în faptul că, începând din acest an, în competiţie se pot înscrie scurtmetraje ale românilor din afara graniţelor ţării. Vizionarea tuturor proiecţiilor intrate în competiţie este liberă, pentru a oferi posibilitatea tuturor iubitorilor de film să se conecteze la ultimele noutăţi în domeniu.

Programul Chitila Film Fest cuprinde două secţiuni competiţionale, precum şi programele competitive. În competiţie vor intra un număr de 10 scurtmetraje, documentare/reportaje şi 10 scurmetraje de ficţiune. Pentru  participarea filmelor în cadrul festivalului, nu se vor percepe taxe de înscriere, iar premiile vor fi acordate în urma hotărârii unui juriu abilitat format din personalităţi de marcă ale domeniului cinematografic.