Naşul Dan Negru, surpriză pentru finul Răzvan Popescu

Apropo.ro / 04.11.2014, 09:00
Naşul Dan Negru, surpriză pentru finul Răzvan Popescu
Weekend-ul trecut, cei doi moderatori au ales să petreacă un sejur de vis alături de soţiile lor în zona Moeciu de Jos, la o pensiune din satul Peştera. Întreaga escapadă a fost organizată chiar de Dan Negru şi soţia sa, Codruţa. Cei doi şi-au dorit să le facă o surpriză plăcută finilor Angela şi Răzvan Popescu, cu ocazia împlinirii a patru ani de relaţie.
„Am petrecut un sejur de vis la Prestige, cea mai frumoasă pensiune din zona Bran-Moeciu. Acest weekend de miere a fost un cadou din partea naşilor noştri, Codruţa şi Dan Negru, asta pentru că noi nu am reuşit încă să mergem în luna de miere pe care am plănuit-o pentru începutul anului viitor. În plus, am sărbătorit împreună cu prietenii noştri dragi cei 4 ani de relaţie dintre mine şi Angela şi am redescoperit romantismul în această locaţie. Ne-am bucurat de camera superbă ce avea un pat spectaculos cu baldachin şi am admirat ore întregi priveliştea de vis pe care am descoperit-o la pensiune”, a spus vedeta Radio Zu.
 
 
 
 
Cei patru nu au uitat, însă, de îndatoririle civice, aşa că au ţinut să meargă la cea mai apropiată secţie de votare pentru a-şi alege candidatul preferat.
 
 
 
 
„În primele două zile ne-am relaxat, am vizitat împrejurimile şi ne-am bucurat de surprizele pregătite de gazda noastră, printre care s-a numărat şi un tort aniversar delicios, realizat în complicitate cu naşul Dan Negru. Duminică am vrut însă cu toţii să votăm, asta pentru că este o îndatorire a cetăţeanului căruia îi pasă de ţara sa. La finalul acestui sejur am realizat că plecasem de acasă cu vreo zece bagaje de stres şi m-am întors fără niciunul”, a mai adăugat Răzvan Popescu.