Neam Legat, un nou stil de comedie marca Prima TV

Apropo.ro / 07.07.2014, 14:08
Neam Legat, un nou stil de comedie marca Prima TV
Vedetele Prima TV s-au reunit duminică pentru a viziona în avanpremieră imagini din prima ediţie a emisiunii Neam Legat, care va debuta în aceasta seară pe micile ecrane.
Foto: Prima TV
 
Mihai Găinuşă, Codruţ Keghes, Virgil Ianţu, Mistretzu’, Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu, Angel Popescu, Alexandru Bogdan, Bogdan Cotleţ, Diana Bart, Alexandru Constantin, Laura Belecciu, Bebeluşele Ioana şi Roxana, Cristi Hrubaru s-au distrat împreună la prima vizionare a showului.
 
Foto: Prima TV
 
Micutzu, Adrian Nicolae şi Nelu Cortea au prezentat emotionaţi primul episod, în care Smiley joacă un rol important. Artistul a dovedit că poate nu doar să joace alături de actorii showului de la Prima TV, dar şi să facă haz de faima care îl înconjoară.
 
Foto: Prima TV
 
 “Neam legat aduce un nou stil de comedie, va fi o emisiune plină de diversitate. Noul show va avea o structură specială.În cele 30 de minute oamenii de acasă vor putea urmări mai multe mini serii (de genul telenovela, de groaza, SF etc.), printre care vom strecura şi nişte scheciuri independente ca gen”, a spus Micutzu la prezentarea showului.