“Neatza cu Răzvan şi Dani” se mută la mare. Ce surprize pregătesc?

De: Cătălina Matei / 08.07.2016, 11:20
“Neatza cu Răzvan şi Dani” se mută la mare. Ce surprize pregătesc?
Un nou sezon al matinalului “Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la Antena 1, se apropie de final. Înainte de vacanţă, echipa se mută la mare, la Mamaia, pentru următoarele două săptămâni.

“Ne apropiem de finalul celui mai bun sezon al emisiunii, ca cifre, şi pentru asta le mulţumim celor de acasă, pentru că au ales să îşi înceapă fiecare dimineaţă alături de noi. Drept recompensă, producătorii au decis să ne premieze cu două săptămâni pe plajă. E deja tradiţie faptul că încercăm să aducem marea mai aproape de cei care nu reuşesc să ajungă anul ăsta pe litoral şi le promitem trei ore de distracţie, muzică bună, concursuri şi milioane de zâmbete!”, a declarat Răzvan Simion

Răzvan, Dani, Flavia, Amalia şi Vlăduţ vor realiza matinalul timp de trei ore, începând cu ora 8.00, pe o plajă din Mamaia. 

“Aşteptăm alături de noi oameni din toată ţara, care în mod normal nu au ocazia să ne întâlnească în carne şi oase şi cărora le aducem aproape atât artişti care sunt deja la mare, cât şi unii care de obicei nu prea sunt văzuţi pe litoral şi, recunoaştem, nu ne e uşor să facem asta”, a povestit Dani.

Nicole Cherry, Claudia Pavel, Sj Sava & Raluka, Dj Rinno & Sylvia, Tara feat Cortes, Amna, Anda Adam, Nonic, Alessia, Emil Lasaria feat Caytlin, F Charm feat Serena, Mike Diamonds, Giulia, Dorian, Neylini, Narcotic Sound, Vano Tek, Celia, Mandinga, Nadir, Jo, Florin Ristei, Gipsy Casual sunt doar câţiva dintre cei care le vor fi alături matinalilor în aventura de la mare.