“Need For Speed: Începuturi”, în premieră în România

De: Cătălina Matei / 13.12.2014, 08:30
“Need For Speed: Începuturi”, în premieră în România
Seria premierelor de televiziune în România continuă, la Digi Film, cu filmul de acţiune „Need for Speed: Începuturi”. Pelicula, care a avut premiera în cinematografe în primăvara acestui an, este difuzat în exclusivitate pe micul ecran, în România, duminică (14 decembrie), de la ora 20.00, la Digi Film.

Tobey Marshall (Aaron Paul)  e as al maşinilor, de la construcţie până la şofat. După ce petrece doi ani în inchisoare pentru o crimă comisă de un fost partener de afaceri, Tobey revine în circuit. Înarmat cu cea mai rapidă maşină, intră în cursele de stradă în căutarea succesului şi a banilor. Dar motivaţia lui principală rămâne răzbunarea: pentru asta va încălca termenii eliberării condiţionate, iar poliţia va porni pe urmele lui.

Evident ca în poveste apare şi o frumoasa iubită, care face acţiunea şi mai interesantă, interpretată de actriţa britanică Imogen Poots, cea care s-a lansat pe marile ecrane dupa aparitia acestui film. Cu un buget de 66 de milioane de dolari şi încasări de peste 43 de milioane de dolari doar în Statele Unite, „Need for Speed: Începuturi” este cadoul de Sărbători oferit de Digi Film telespectatorilor săi.