Nepoata lui Morgan Freeman a fost ucisă

De: Nicoleta Nicolae / 17.08.2015, 12:27

Nepoata lui Morgan Freeman a fost ucisă
Celebrul actor american Morgan Freeman este în doliu. Nepoata sa vitregă, actriţa E’Dena Hines (33 de ani) a fost înjunghiată de 16 ori pe o stradă din Manhattan, în New York. Principalul suspect este chiar iubitul ei.


Tragedia a avut loc duminică dimineaţa (16 august). După ce au primit un apel care anunţa un atac armat pe o stradă din cartierul Manhatta, din SUA, politiştii au găsit o femeie înjunghiată în zona toracelui, potrivit Mediafax. Ulterior aceasta a fost indentificată ca fiind E’Dena Hines, potrivit Mediafax.

Iubitul victimei, Lamar Davenport, a fost reţinut de poliţişti şi a fost dus la un spital psihiatric pentru a fi consultat. Conform martorilor, bărbatul ar fi atacat-o pe actriţă, considerând că face un „act de exorcism”.  E’Dena a fost înjunghiată de 16 ori, atacatorul a continuat să o lovească chiar şi după ce ea îşi dăduse ultima suflare.

Bunica actriţei  E’Dena Hines, Jeanette Adair Bradshaw, a fost prima soţie  a lui Morgan Freeman, în perioada 1967 – 1979. Deşi nu sunt înrudiţi direct, actorul a adoptat-o pe mama ei şi era foarte apropiat de nepoata lui vitregă.

„Steaua ei va continua să strălucească în inimile noastre, prin gânduri şi rugăciuni. Odihnească-se în pace”, a transmis Morgan Freeman, printr-un comunicat.