Neylini, Octavian Strunilă şi Andrei Duban s-au dres cu…medicamente după o cină de la „Cireaşa de pe tort”

Apropo.ro / 11.03.2015, 15:00
Neylini, Octavian Strunilă şi Andrei Duban s-au dres cu...medicamente după o cină de la „Cireaşa de pe tort”
Maestrul bucătar Horia Vîrlan le-a făcut vedetelor şi mai dificilă misiunea în bucătărie. Neylini, Octavian Strunilă, Deea Maxer şi Andrei Duban au avut parte de o provocare inedită. La felul principal, cele patru staruri au fost nevoite să gătească un preparat care să conţină şi fructe.
Neylini a preparat curcan cu ananas şi mozarella cu orez basmati, iar la desert le-a oferit oaspeţilor izvor de ciocolată. Octavian Strunilă şi Andrei Duban au întreţinut atmosfera cu glume şi poante haioase, iar gazda le-a pregătit un minirecital, în timpul căruia toată lumea a dansat şi a cântat. Cum s-au distrat vedetele, vedeţi joi, 12 martie, de la ora 19:30, la „Cireaşa de pe tort”.
 
Foto: Prima TV
 
Raţă cu varză roşie, măr şi piure a fost alegerea lui Octavian Strunilă pentru tema impusă de Horia Vîrlan. Şi pentru că şi-a dorit să le dea invitaţilor săi aperitivul cald, actorul s-a ales cu tachinări din partea acestora, pentru că a întârziat cu servirea. Gazda nu şi-a surprins musafirii doar cu mâncăruri delicioase ci şi cu o scenetă, scrisă chiar de el, în care le-a dat fiecăruia să interpreteze câte un rol. Acest episod al emisiunii va fi difuzat vineri, 13 martie, la „Cireaşa de pe tort”.
 
Foto: Prima TV
 
La cina pregătită de Deea Maxer, Octavian, Andrei şi Neylini nu au făcut nazuri şi au mâncat din toate preparatele. Bruneta a gătit somon cu mango, ananas şi legume, salată de icre şi tort de biscuiţi. La finalul cinei, însă, invitaţilor li s-a făcut rău. Şi pentru că senzaţia de greaţă nu le mai dădea pace, unul dintre membrii echipei de producţie s-a dus la farmacie şi le-a cumpărat acestora medicamente. Care dintre preparate le-a provocat starea de rău, aflaţi chiar de la protagonişti sâmbătă, 14 martie, de la ora 19:30, la Prima TV.  
 
Pentru a respecta tema sămpămânii, Andrei Duban a pregătit la felul principal creveţi cu portocale şi orez sălbatic, dar nu a putut rezista tentaţiei de a le face musafirilor săi o farsă. După ce le-a servit aperitivul, actorul le-a adus un fel de supă cremă de ciuperci, la plic, cu stafide. I-a lasat să mănânce şi abia după un timp le-a spus că este o glumă, prea târziu pentru Octavian care aproape terminase tot din farfurie. Dacă au gustat sau nu vedetele gluma gazdei Duban, aflaţi în emisiunea de duminică, 15 martie.