Nicolai Tand şi Lena au părăsit competiţia „Dansează printre stele”

Apropo.ro / 27.10.2014, 12:43
Nicolai Tand şi Lena au părăsit competiţia „Dansează printre stele”
Concurenţii de la „Dansează printre stele” au avut o săptămână dificilă, în care au învăţat şi repetat coregrafiile pentru dansurile din ediţia de ieri seară a emisiunii, dar şi pentru cele de mâine. Dansurile populare din diferite colţuri ale ţării au adus chiote de bucurie în platou, iar nea Mărin s-a alăturat lui Igor Munteanu, Jojo şi Mihai Petre la masa juriului.
Clasamentul final, obţinut în urma notelor primite în ediţia anterioară şi a voturilor telespectatorilor a fost în defavoarea echipelor formate din Nicolai Tand şi Lena şi Mihai Ristea şi Luiza.

Foto: Antena 1
 
 
Deşi Nicolai a mizat pe calităţile lui extraordinare de gazdă şi a surprins juriul cu horincă şi un fel tradiţional de mâncare pe care s-au năpustit toţi cei prezenţi în platou, echipa lui a părăsit concursul.
 
Coregrafa Lena a fost felicitată pentru întreaga sa carieră de dansatoare foarte premiată, dar şi pentru tot ceea ce a reuşit să creeze alături de Nicolai pe acest ring.
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Mihai Ristea şi Luiza Comşa îşi continuă drumul spre finală, iar dansul lor popular din zona Teleormanului le-a purtat noroc. Nea Mărin le-a mărturisit mândru că a fost cel mai bun, iar Mihai Petre i-a apreciat pentru muncă şi dedicare, ţinând să precizeze că se vede că atât Luiza, cât şi Mihai, îşi văd de treabă şi se concentrează pe ce au de făcut în această emisiune şi astfel demonstrează că sunt profesionişti. 
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Speak a fost mai mândru ca oricând şi asta s-a văzut. „Ai fost mândru tare, ai bătut, ai avut forţă”, l-a lăudat Jojo. „E prima dată când Speak reuşeşte să fie complet muzical”, a început promiţător Mihai Petre, dar temutul jurat a fost însă de părere că dansul lui şi-al Cocuţei a fost unul simpluţ. Nea Mărin a luat, însă, apărarea perechii şi i-a amintit lui Mihai cât de greu i-a fost şi lui să înveţe un dans popular. 
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Charlestonul Alinei Eremia şi-al lui Iuri Ribac le-a adus aprecieri şi note mari. „Îmi place la nebunie lejeritatea cu care executaţi prizele acelea dificile”, a spus Igor. „Nu se vede diferenţa dintre coregraf şi vedetă în unele dansuri, ceea ce e foarte bine”, a punctat şi Mihai Petre. 
 
Raluka a fost foarte sinceră înainte de a dansa brâuleţul din Oltenia. „Urmează să râdeţi foarte tare de mine”. Ea şi Lilian Cărăuş s-au descurcat foarte bine în opinia lui nea Mărin, care i-a felicitat şi le-a spus că este foarte greu să înveţi un astfel de joc în doar două zile. Jojo însă ar fi vrut să o vadă pe Raluka mai hotărâtă pe ringul de dans tocmai pentru că, aşa cum i-a mărturisit, „tu eşti nervoasa mea favorită în acest show”. 
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge au stârnit aplauzele tuturor în timp ce au dansat jive cu o energie extraordinară. „M-au uimit acrobaţiile pe care le-aţi făcut în seara asta”, le-a spus Mihai Petre, care a mărturisit că nu crede că va mai vedea aşa ceva la vreo pereche din acest show. 
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Diana Munteanu şi Ştefan Ciubotaru au reuşit să adune numai cuvinte de laudă după ce au dansat pasodoble. „Mi-ar plăcea să ajungeţi în finală”, le-a spus sincer nea Mărin. Tot pasodoble au dansat şi Cosmin Seleşi şi Maria Popescu, iar Mihai Petre a recunoscut că îl apreciază pe Cosmin pentru că se vede că ia lucrurile foarte în serios. „Aş fi vrut însă să fii mai puţin încordat, un toreador bun stăpâneşte situaţia. Sunteţi o pereche echilibrată, care dansează în caracter de fiecare dată”, a mai precizat Mihai. 
 
Cu toate că Muneer a ieşit din ritm de mai multe ori, el şi Stela au dansat ca doi români veritabili. Jojo le-a spus că ei doi sunt pata de culoare din acest show, dar Mihai Petre le-a taxat fiecare ezitare.  
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Obişnuiţi din ediţiile trecute să primească numai complimente, Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă au avut parte aseară de reversul medaliei. Salsa lor nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, iar cuvintele lui Mihai Petre au fost dure: „În seara asta aţi dansat ca să impresionaţi, iar voi trebuie să dansaţi ca să exprimaţi. Vreţi să demonstraţi că sunteţi cei mai buni şi atunci o daţi în bară”, a precizat juratul. 
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Marţi, 28 octombrie, de la 20:30, la Antena 1, petrecerea românească va fi încinsă de alte cinci perechi care vor dansa folclor. O altă echipă va fi eliminată, iar în competiţia pentru marele premiu de 50.000 de euro vor rămâne doar opt perechi.