Nicoleta Luciu a ajuns la coada vacii

Apropo.ro / 11.03.2015, 12:18
Nicoleta Luciu a ajuns la coada vacii
Nicoleta Luciu a avut parte de experienţe rustice la „Nunţi de Poveste”. Vedeta a ajuns la coada vacii, iar Denis Ştefan a surprins-o în ipostaze incredibile.
Nicoleta tocmai mulgea vaca, atunci când rivalul ei din emisiune i-a făcut o vizită spontană. „Te-am prins! La coada vacii ai ajuns! Bravo, tată!”, i-a spus Denis, venit să-i „spioneze” nunta. Noile îndeletniciri ale brunetei l-au surprins până şi pe Dan Finţescu, care a comentat: „Am trăit s-o văd şi pe asta!”.
 
Nicoleta nu a avut însă o misiune uşoară. pe lângă lipsa de experienţă în ale gospodăriei la ţară, a mai avut parte şi de o văcuţă nărăvaşă. Chiar când să se apuce de muls, animalul a început să dea din picioare, iar vedeta s-a speriat. 
 
Foto: Prima TV
 
 
Foto: Prima TV
 
Mândră de deprinderile ei, Nicoleta i-a dat lui Denis să guste din laptele proaspăt muls. Însă rivalul ei nu s-a lăsat uşor convins: „E rece! A răcit vaca”, a remarcat Denis, suspicios că Nicoleta a trişat. Nici Dan Finţescu nu s-a lăsat amăgit de prestaţia brunetei: „După cunoştinţele mele, oricât de mult ar fi progresat ingineria genetică, deocamdată nu avem vacă cu frigider în uger”, a spus Dan.