Nicoleta Luciu doreşte să-şi deschidă propria pensiune

Apropo.ro / 19.07.2014, 09:00
Nicoleta Luciu doreşte să-şi deschidă propria pensiune
Nicoleta Luciu a participat la noua emisiune “Poftiţi pe la noi!” de la Antena 1 şi i-a plăcut. Nu are fiţe şi s-a conformat tuturor cerinţelor lui Nea Marin.
Hărnicuţă din fire, vedeta nu i-a dat bătăi de cap lui Nea Marin, acesta neavând motive s-o certe prea rău pe Luciu. Emisiunea, care începe de luni, 21 iulie, la Antena 1, este una menită să-i înveţe pe patronii de pensiuni să-şi pună în valoare casele şi să atragă astfel turişti. Nicoleta Luciu a fost pusă la şmotru de Nea Marin şi nu a avut nimic de obiectat. A şters praful, a spălat, a vopsit, a curăţat şi a dus la bun sfârşit toate sarcinile care i-au revenit.
 
Foto: PR ANTENA 1
 
“Mi-au plăcut provocările din această emisiune şi chiar mi-am îndeplinit toate sarcinile”, a spus vedeta pentru Libertatea. Mai mult, ea a deprins câteva secrete ale turismului rural si a declarat că i-ar plăcea să se implice într-o astfel de afacere. “Ar fi o provocare să am propria pensiune”, a mai spus Nicoleta Luciu.
 
Vedeta se află acum în vacanţă cu familia şi copiii în Croaţia. Nicoleta a ales ca vara asta să se dedice copiilor săi, având în vedere că o va aştepta o toamnă plină de proiecte noi.