Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea Ciuc

Apropo.ro / 16.09.2014, 13:20
Nicoleta Luciu s-a mutat la Miercurea Ciuc
Vedeta a decis să facă naveta în Capitală doar atunci când va fi solicitată să participe la emisiuni şi evenimente.
Nicoleta Luciu s-a mutat definitiv la Miercurea Ciuc, oraşul în care locuieşte soţul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo. Potrivit Antena Stars, Luciu a dorit astfel să fie mai aproape de soţul ei.
 
Decizia a fost luată de comun acord şi după ce Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo au avut o discuţie serioasă, au decis că este timpul să locuiască împreună.
 
Foto: Publimedia – Adrian Stoicoviciu
 
Şi copii cuplului, Zsolt jr. şi  tripleţii Kim, Karoly şi Kevin, se simt bine acolo, în plus, fiul cel mare al Nicoletei a început ieri şcoala la o unitate de învăţământ din Miercurea Ciuc.
 
Copiii se vor putea bucura acum de prezenţa ambilor părinţi. Atunci când Nicoleta locuia în Bucureşti, rămânea singură cu copiii în Capitală, deoarece soţul ei era plecat cu afaceri în oraşul în care s-a mutat acum vedeta. Cei doi soţi se vedeau mai mult în weekend-uri sau Nicoleta pleca destul de des la Miercurea Ciuc.
 
Foto: Facebook
 
Acum câteva zile, Nicoleta Luciu  a împlinit 34 de ani. Ea  este considerată una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc.
 
Anul trecut, Nicoleta declara  într-un interviu pentru Poveştiri Adevărate că îşi doreşte să se mute în America şi să îşi încerce norocul în ţara tuturor posibilităţilor.
 
Foto: Facebook
 
“Îmi doresc să fac carieră şi în America. Ca actriţă sau cântăreaţă, am măcar două variante. Mă gândesc mai mult la copii. Acolo au mai multe posibilităţi de a învăţa, sistemul lor de învăţământ este mai aerisit. Îmi doresc să înceapă şcoala acolo. Poate Crăciunul 2014 ne va găsi la New York, cine ştie?! Zsolt nu ştie de planurile mele. Lui îi place în România, încerc să îl conving”, declara pe atunci fosta prezentatoare tv.