Nicoleta Luciu şi-a luat găină!

De: Cătălina Matei / 13.11.2013, 08:00
Nicoleta Luciu şi-a luat găină!
După ce fosta doamnă Albu a apărut cu găina la braţ pe post de accesoriu, iată că şi Nicoleta Luciu a adoptat această ”modă”, preţ de o apariţie la ”Serviciul Român de Comedie”.

Azi, de la 20.30, la ”Serviciul Român de Comedie”, Toni Grecu da mâna cu un personaj extrem de îndrăgit. Nea Alecu, simpaticul moşneag căruia îi dă viaţa ventrilocul Eduard Andrei de la “Românii au talent”, vine la “Serviciul Roman de Comedie” însoţit de un personaj nou: Lolă, prietena lui cu 60 de ani mai tânără.

Tot azi, Nicoleta Luciu devine personaj în serialul “Suleymăzare Prolificul”: aceasta este Omida, o ghicitoare adusă la palat tocmai din ţinutul Valahiei, mai precis din Ţandărei, pentru a-l descânta pe Suleymăzare şi a-l scăpa de blestem, pentru a putea avea şi el, după cele 116 fete, un băiat.

Iar Greta (Gina Pistol) şi Areta (Jojo) se întâlnesc cu Traian Băsescu (Darie Valentin), căruia îi propun ca următorul preşedinte al ţării să fie Cristi Tănase de la Steaua: “ca să avem lapte şi miere, fotbaliştii la putere”, sunt fetele de părere.