Niki Ghazian, femeia care il incalzeste pe Ronaldo

Apropo.ro / 29.07.2008, 10:42
Cristiano Ronaldo nu a lasat sa se raceasca patul dupa despartirea de Nereida Gallardo si a bagat-o in pat pe Niki Ghazian, o iranianca.

Cristiano Ronaldo nu a lasat sa se raceasca patul dupa despartirea de Nereida Gallardo si a si trecut la atac. Noua "achizitie" este o blonda sexy, Niki Ghazian.

Niki Ghazian, 26 de ani, este originara din Iran. Cocheteaza cu muzica, modellingul si studiaza la Drept. Desi arata de milioane, declara ca nici in ruptul capului nu ar poza goala. Niki este mandra de trupul si de sanii ei, pe care si i-a marit in urma cu 5 ani.

Tanara nu a ezitat in a vorbi despre relatia ei cu fotbalistul. Aflati intr-un club din Los Angeles, cei doi s-au simtit bine impreuna, mai ales ca dupa ce au peterecut in club au urcat in apartamentul lui Ronaldo.

NU RATA GALERIA FOTO CU NIKI GHAZIAN

Niki Ghazian spune ca a trait momente de vis alaturi de lusitan si ca este foarte dotat. Nu s-a sfiit sa il compare cu David Beckham, pe care il declara inferior lui Ronaldo: "Ronaldo este mult mai hot decat David, are toate dotarile, un corp bine lucrat si este priceput la sex". Niki a tinut sa precizeze ca la pat Ronaldo a dominat-o.

 

 

In seara intalnirii lor, in club se afla si Paris Hilton care si-a pus la bataie toate farmecele pentru a-l cuceri pe Ronaldo. Ce nu stia Paris este faptul ca fotbalistului nu-i plac fetele slabe, anorexice si fara pic de vlaga….asa ca a ramas cu buza umflata.

niki ghazian

Intrebata ce trebuie sa faca un barbat pentru a o face sa se simta sexy, Niki a raspuns: "El trebuie sa fie senzual si sa nu se grabeasca in pat, sa faca tot ce trebuie pentru a trai momente unice si intense".

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Creamfields!


 

Citeste si:

Cristiano Ronaldo isi permite sa refuze femeile (foto)

Cristiano Ronaldo isi permite sa refuze femeile (foto)

Paris Hilton a avut neplacuta surpriza de a fi imbrancita de portughezul Cristiano Ronaldo chiar in momentul cand celebra mostenitoare i-a sarit in brate in timpul unei p…

Cristiano Ronaldo face 100 de milioane de euro

Cristiano Ronaldo face 100 de milioane de euro

Clubul Manchester United solicita gruparii Real Madrid suma de 100 de milioane de euro pentru transferul atacantului portughez Cristiano Ronaldo.

Noua iubita a lui Cristiano Ronaldo vrea sex la inaltime

Noua iubita a lui Cristiano Ronaldo vrea sex la inaltime

Noua cucerire a lui Cristiano Ronaldo nu se sfieste sa vorbeasca despre fanteziile ei sexuale.

Jocul zilei

Clipul zilei

Deflector Blonda de la DEX – Ep 7- Bisexualitate
Protejeaza-te de atacul inamic Cuvinte cheie: blonda de la dex video bisexualitate
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza